Op1-presentator Sander Schimmelpenninck vindt SBS-kijker ’tokkies’

0

Sander Schimmelpenninck slaat woest terug naar Albert Verlinde die gisteren in Shownieuws beweerde dat Sander niet tegen kritiek kan, neerbuigend over anderen praat, een betweter is en thuisquarantaine ontwijkt door zijn Zweedse vriendin uit Göteborg (code oranje) valk over de Zweeds/Deense grens te ontmoeten.

Sander trekt zich niets aan van die kritiek van Verlinde die bij SBS 6 televisie voor Tokkies maakt. “Na de ‘geelverklaring’ van Zweden weer een nieuw hoogtepuntje. Ik hou me netjes aan de regels, maar moet van ons nationale geweten alsnog thuisblijven, want dat vinden de kijkers van de Campingzender ook. Sodemieter op met je flutitems yourself, TokkieTV.”


De Op1-presentatror en Quote-hoofdredacteur wil ook niet meer gebeld worden door Shownieuws. “Altijd bellen nav ‘ophef’ op social media, nooit inhoudelijk. ‘Ja maar Truus1956 zegt op Feesboek dat ze het raar vindt dat jij zoveel reist’. NOU fucking EN?!” ()  “Kap eens met onderbuikgepruttel van halve zolen tot nieuws te promoveren, ontzettend kutprogramma.”

LEES OOK: Albert Verlinde slacht op Op1-presentator Sander Schimmelpenninck af: ‘Akelige betweter’