Pagina titel ...
dinsdag, september 22
Nieuws: Jort Kelder volgt Sander Schimmelpenninck op bij Op1

0

Beeld: Ruud Baan/ AvroTros

Jort Kelder volgt Sander Schimmelpenninck op bij Op1. JOmroep WNL was op zoek naar een nieuwe host, nadat eerder vandaag dat Sander Schimmelpenninck vertelde dat hij de presentatie van de talkshow niet meer zag zitten.

(Lees verder na de advertentie)

Kelder deed eerder al screentests voor talkshows bij de publieke omroep nadat hij Buitenhof  presenteerde. Kelder is ook een graag, en vaak geziene gast in talkshows. De voormalig hoofdredacteur van Quote zal vanaf volgende week donderdag, de plek van de huidige hoofdredacteur van Quote innemen naast Welmoed Sijtsma.

Schimmelpenninck maakte vandaag in zijn eigen podcast bekend te stoppen met de presentatie van de best bekeken talkshow van Nederland. “Ik vond het al een ingewikkeld verhaal toen ik werd gevraagd. Ik heb al zo veel andere dingen. Ik heb me erin laten lullen. Het was voor drie maanden bedoeld als experiment. Het liep, door corona, maar door. Terwijl mijn twijfels bleven. Het heeft nooit honderd procent als mijn rol gevoeld.”

Lees verder na advertentie

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0