Pagina titel ...
woensdag, mei 27
Na scheiding verkoopt comédienne Rosie O’Donnell in sneltreinvaart haar huizen

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Comédienne Rosie O’Donnell breekt in recordtempo met haar verleden. In februari scheidde ze van haar Michelle, in april verkocht ze hun landhuis in Florida en nu heeft ze hun huis in New Yersey te koop gezet


De Amerikaanse comédienne Rosie O’Donnell heeft na haar scheiding met Michelle nu ook haar huis in New Jersey, dat staat op een lap grond van 2 hectare, te koop gezet. Ze vraagt 6,98 miljoen dollar voor haar woning, omgerekend 6,3 miljoen euro.

(Lees verder na de advertentie)

In april verkocht O’Donnell ook al haar landhuis in Florida voor 5,3 miljoen dollar, omgerekend 4,8 miljoen euro. Rosie en Michelle tekenden in februari dit jaar de scheidingspapieren.

De comédienne kocht het huis met zes slaapkamers en een woonoppervlakte van 483 vierkante meter in 2013. Ze betaalde er toen 6,4 miljoen dollar, omgerekend 5,8 miljoen euro, voor.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0