BINNENKIJKEN in het JUNGLEPARADIJS van MEL GIBSON in COSTA RICA te koop voor 40.3 MILJOEN

0
Mel Gibson heeft een nieuw prijskaartje van 40.3 miljoen dollar gehangen aan zijn ‘aards eilandparadijs’ in Costa Rica. EVEN KIJKEN HOE MEL ER BIJ ZIT?

Iets meer dan veertig miljoen dollar vraagt acteur en regisseur Mel Gibson (59) voor Playa Barrigona, het 20.000 vierkante meter tellende landgoed in het noordwestelijke deel van Costa Rica op het puntje van het schiereiland Nicoya, vlakbij de beroemde Arenal vulkaan, met daarop drie villa’s.


Een reële prijs, meent Danielle Austin, woordvoerder van Christie International Real Estate, die ‘het aards eiland-paradijs’ in de verkoop heeft. Extra attractie is dat op Gibsons privéstrand, tien minuten rijden met een golfkarretje van de grootste villa, ieder jaar duizenden zogenoemde Olive Ridley dwergschildpadden van heinde en ver komen om hun eitjes leggen.

Op Gibsons Playa Barrigona zijn drie villa’s gebouwd. Alle drie op een heuvel zodat ze uitzicht bieden op de oceaan. De grootste villa heeft twee verdiepingen en kijkt uit over het lange, brede privéstrand en heeft zeven slaapkamers, acht badkamers, een grote binnenplaats en een zwembad. De twee kleinere huizen hebben ieder twee slaapkamers. Op het terrein ook een groot buiten zwembad.


Pikant is overigens dat in 2010 in dit huis de tape werd opgenomen waarop te horen is dat Gibson racistische taal uitslaat en dreigt zijn, inmiddels ex vrouw, Oksana Grigorieva te vermoorden en hoopt dat de moeder van zijn nu 4-jarig dochtertje Lucia, verkracht zal worden…

Direct nadat de gemaakte geluidsopnames uitlekten zette Gibson het huis al eens in de verkoop voor 35 miljoen dollar, om het vervolgens weer uit de verkoop te halen. Nu waagt hij een nieuwe poging met de verhoogde vraagprijs van 40.3 miljoen dollar.

ZIE OOK: Logeren bij Willem-Alexander & Maxima! Koninklijk paar verdient een centje bij met bed & breakfast