Gravin Eloise van Oranje is ‘boujee in a bathrobe’ en deelt hartverscheurend filmpje

0

Eloise, de dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, is helemaal hot. En daar past haar Instagram-post, buiten in een badjas met een vleugje borst, waarschijnlijk helemaal bij. ‘Boujee in a bathrode’ noemt ze het zelf. Moet u even weten dat boujee Frans slang is voor luxe levensstijl, bescheiden karakter. 

De dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien is officieel geen prinses, maar gravin. Ze maakt dan ook geen deel uit van het Koninklijk Huis, maar is wel lid van de Koninklijke familie. Ze is, met haar 18 jaar ook de oudste kleindochter van prinses Beatrix. sinds haar 18-de verjaardag op 8 jun i j.l heeft ze een openbaar Instagram-account. En met succes, want ze heeft inmiddels 142.000 volgens die ze steeds meer van zichzelf laat zien.


RTL Boulevards royaltyverslaggever Annemarie de Kunder snapt wel waarom Eloise zo populair is: “Ik denk dat mensen Eloise leuk vinden, omdat ze heel duidelijk laat zien dat ze echt een heel normaal meisje is. Er zijn heel veel vooroordelen over het leven van iemand binnen de Koninklijke familie en deze ontkracht ze stuk voor stuk, bijvoorbeeld via Q&A’s via haar Instagram-account. Ze woont niet in een paleis, heeft gewoon een bijbaantje, geen beveiliging, draagt relatief goedkope kleding. Het is voor veel mensen echt een openbaring.”

Via Instagram geeft Eloise een blik in haar leven. Zo weten we dat ze gek is van mode en ook vintage kleding van haar ouders draagt. Ook vertelde ze al dat ze al een vriendje heeft gehad en welke opleiding ze gaat volgen.


De rol van Eloise is dan staatsrechtelijk misschien wel minder ‘belangrijk’ dan die van haar nichtjes, haar volgers vinden haar leven maar wát interessant. Koninklijke ster in wording?

Op haar TikTok-account deelt Gravin Eloïse van Oranje deelt een hartverscheurend filmpje. Eloïse deelt schokkende beelden van de verwoestende ontploffing in Beiroet, waarop ook haar reactie is te zien. Familie van een vriend van haar verblijft op dit moment in een ziekenhuis in Beiroet, de hoofdstad van Libanon die dinsdagmiddag geraakt werd door een enorme explosie. “Familie van een vriend is nu in het ziekenhuis. Dit is verschrikkelijk, help door te doneren”, schrijft Eloïse bij een aangrijpende video. Verder schrijft ze in de video dat ze hoopt dat iedereen veilig is.

 

ZIE OOK: Deze TikTok-filmpjes van prinses Alexia (15) mag niemand zien