Het zal toch niet waar zijn? ‘Marco Borsato gaat nog steeds vreemd’

0

(Beeld: Instagram Marco Borsato)

De vrouw die de afgelopen weken Andre Hazes onder vuur nam, Yvonne Coldeweijer, richt nu haar pijlen op Marco Borsato. Bij Marco’s Instagram-foto van zijn ‘heerlijke zondag’ met Leontine (‘Did I mention I love this woman?’), schrijft Yvonne: “Did I mention you’re still cheating? You gladde sidderaal. Ik werk aan juice.”


Coldeweijer, ook bekend onder de naam Alberta Verlinde, ontpopt zich de afgelopen weken als de schrik van ’t Gooi. Haar verhalen over André Hazes jr., hij zou verslaafd zijn aan cocaïne, het zou uit met vriendin Sarah van Soelen, maakten dat toen zij twee weken schreef dat Hazes vanuit zijn afkickkliniek in Spanje met een vlucht op weg was naar Schiphol zat, de reguliere showbizzpers die zondagavond massaal uitrukte. Hazes landde inderdaad op Schiphol.

En nu zegt Coldeweijer haar pijlen op Marco Barsato te gaan richten wiens vreemdgaan hem zijn huwelijk met Leontine kostte. Inmiddels zijn de twee bij elkaar terug, maar volgens Coldeweijer bedondert Marco  zijn Leontine nog altijd. Ze kondigt dan ook dat er flink wat dirt naar buiten gaat komen.


Ze kondigt haar komende onthullingen aan bij een Instagram-foto van van Marco met zijn ‘heerlijke zondag’ met Leontine (‘Did I mention I love this woman?’). Yvonne Coldeweijer schrijft bij het zoetsappige plaatje: “Did I mention you’re still cheating? You gladde sidderaal. Ik werk aan juice.”

Yvonne Coldeweijer (Beeld: Instagram)

Coldeweijer is al langer bezig met haar Borsato-onthullingen. Midden oktober schreef zij al: vandaag zoveel te weten gekomen. Er gaat binnenkort een beerput open die nooit meer dicht kan. Er gebeurt heel veel achter de schermen en dat moeten we op dit moment even aan professionals overlaten. Nog heel even geduld…maar doe je gordel maar vast om.

Volgens de sidekick van Wilfred Genee op Radio Veronica, Rick Romijn, heeft Coldeweijer het inmiddels non-stop bij het rechte eind. “Zij is beter dan RTL Boulevard, Shownieuws en alle roddelbladen bij elkaar. Ze heeft het non-stop bij het juiste eind.”

Yvonne’s doelwit André Hazes dook maandag, voor het eerst in maanden, weer op. Hij liet zijn gezicht zien op de 5de verjaardag van zijn zoontje Dré. Zijn ex Monique Westenberg zette de foto’s op Instagram.André Hazes jr. is terug, laat zich stralend zien op verjaardagsfoto zoontje Dré