André Hazes jr. is terug, laat zich stralend zien op verjaardagsfoto zoontje Dré

0

(Beeld: Instagram Stories Monique Noell)

André Hazes jr. is terug! Gisteren was hij aanwezig op de verjaardag van zijn zoontje Dre. Zijn ex-vriendin Monique Westenberg postte een foto waarop hij te zien is op de verjaardag van zijn zoontje.


Vandaag, een dag na de verjaardag, plaatst Monique de foto van André en hun zoon met daarbij de tekst: “Hij werd flink verwend, maar zijn mooiste kado kwam met special delivery!” Vader André kwam dan ook met een speciaal cadeau voor zijn zoontje: een skelter met op het kenteken de naam ‘André’. Ze zijn samen een stukje wezen rijden, is te zien op de foto die Monique online heeft geplaatst.

Direct duikt de vraag op of de zanger nu hij het heeft uitgemaakt met Sarah van Soelen hij weer terugkeert in de armen van Monique. Moniques moeder hoopt vooral dat ze André nooit meer een kans geeft. Dat zei ze afgelopen maart toen Monique in een emotioneel bericht bevestigde dat André haar wederom had verlaten. Ook haar moeder, Annemarie, k0n het niet laten te reageren en haalde flink uit naar haar voormalige schoonzoon. “Wat ben ik trots op jou, dat jij mijn dochter bent. Je bent een fantastische moeder en een sterke vrouw. Beloof me één ding, neem hem noooooit meer terug. Alleen maar liefde voor jou”, reageerde ze onder het bericht van haar dochter.


Dat luidde afgelopen maart: “Met een gebroken hart moet ik bevestigen dat André er wederom voor heeft gekozen bij zijn gezin weg te gaan. Het afgelopen jaar was het gelukkigste jaar van onze zeven jaar samen. Vanaf 12 december zaten wij op een roze wolk en daar heb ik tot aan twee weken geleden opgezeten. De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen.”

Ze reageerde daarme op een bericht van André over de breuk waarmee hij tevens hintte op een mogelijke nieuwe liefde. “Binnen mijn relatie heb ik – om aan de verwachtingen van Monique te kunnen voldoen – geprobeerd alles te zijn wat ik niet ben. En dat is me uiteindelijk opgebroken”, legt hij uit. Hij zegt tijdens alle ’ups en downs’ steun te hebben gevonden bij de familie Van Soelen waardoor hij ook ’heel goed bevriend’ is geraakt met Sarah. “Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit.”

Dat laatste gebeurde inderdaad.