Gravinfluencer Eloise showt eigen plekje in Amsterdam (en ook haar tweedehands spulletjes)

0

Gekocht? Gehuurd? Heeft groot Amsterdams huizenbezitter prins Bernhard Jr zijn achternicht een pleziertje gedaan? De zwaar overspannen woningmarkt in Amsterdam maakt in ieder geval niet dat gravin Eloise van Oranje, samen met twee vriendinnen geen eigen huisje op de kop heeft weten te tikken. En dat heeft ze ingericht met grotendeels tweedehands spulletjes.

Gravinfluencer Eloise van Oranje laat vandaag op Instagram stories dat het haar gelukt is een eigen huisje in Amsterdam te bemachtigen. Ze schrijft: ‘Ik heb dit nooit officieel hierop gezegd, maar: huisje in Amsterdam.’ In twee video’s showt haar eigen paleisje dat met keuken en huiskamer ineen en een slaap-en badkamer niet al te groot is.


Gisteren ontstond er verwarring na een bericht van de 19-jarige ‘gravinfluencer’ waarin ze liet ze weten dat ze een “huisje in Amsterdam” had gevonden. Vandaag laat zij weten: “Ik zie overal dat mensen denken dat ik een huis heb gekocht, sorry voor de verwarring. Met ‘eigen plekje’ bedoel ik dat ik een appartementje heb met 2 leuke vriendinnen en niet meer op de campus zit”, voegt Eloise daar nu aan toe.

Eloise volgt sinds vorig jaar augustus een opleiding aan de Amsterdamse vestiging van de hotelschool The Hague. In eerste instantie was zij daar intern, zo bleek uit een filmpje dat zij vorig jaar op Instagram postte, maar nu heeft zij dus haar eigen onderkomen in de hoofdstad. En daar is Eloise heel blij mee.


 

SMAKELOOS – Opiniemaker Jan Roos valt gravin Eloise (18) aan op uiterlijk: ‘Net een Poolse kerel’