SMAKELOOS – Opiniemaker Jan Roos valt gravin Eloise (18) aan op uiterlijk: ‘Net een Poolse kerel’

0

Het succes van gravin Eloise (18) op sociale media zit zelfbenoemd opiniemaker Jan Roos blijkbaar niet lekker. In zijn showrubriek RoddelPraat, die hIj maakt met Dennis schouten, valt hij misschien daarom gravin Eloise (18) aan op haar uiterlijk en zegt de dochter van prinses Laurentien op een Poolse kerel te vinden lijken.

Ook op Instagram waar gravin Eloise inmiddels bijna 250.000 volgens heeft zijn er mensen die plagen met haar kleding of uiterlijk, maar die maken het niet zo bont als Jan Roos. De 44-jarige opiniemaker meent dat de prinsessendochter er niet uitziet.


In zijn RoddelPraat zegt hij “Daar wil ik wel wat over zeggen. Naast dat ik heel weinig met het koningshuis heb en zeker met dat héle lelijke meisje die de hele dag in de media zit….” Medepresentator Dennis Schouten probeert erger te vorkomen, maar Roos gaat vrolijk door met “Ja, maar dat is echt een heel lelijk meisje.”

Dennis Schouten probeert het nog met: “Dat is een koninklijk meisje, is niet lelijk.” het is niet besteed aan Jan Roos. “Jawel, die is wel lelijk joh. Vergeleken met haar moeder valt ze wel mee, maar het is niet best. Als deze op een gegeven moment bij Wouters Witgoed droogmolens zit te repareren, had ik het ook begrepen. Het is net een Poolse kerel.”


Jan Roos

Waarna Roos betoogt dat Eloise aandachtsbelust is. “Dat meisje zit de hele dag met haar kop op social media en die loopt dan wel te zeiken: ‘Er is zo veel druk op mij door de buitenwereld!!!’ Ga dan niet op social media zitten, g*dverd*mme niet de hele tijd in de media lopen rondhangen, ga gewoon lekker in dat door ons betaalde paleisje lopen klootviolen en stel je niet aan!”

“Het is net als Matthijs van Nieuwkerk. Die zit tien jaar met zijn smoel prime time op televisie en dan zegt-ie: ‘Ik vind het zo vervelend dat ik herkend word op straat.’ Dan had je postbode moeten worden, paardenl*l!”

eind januari vertelde Roos zijn roddelpraat dat John de Mol een huis op Ibiza heeft en dat Wendy en Erland daar niet langer welkom zijn. “Wendy en haar man Galjaard gingen daar dus op bezoek en waren zó absoluut zwaar doorgesnoven dat John de Mol ze het huis uit heeft geflikkerd en op het vliegtuig heeft gezet. Ze mogen nooit meer bij John de Mol in zijn villa op Ibiza komen, omdat ze zó doorgesnoven waren dat John zei: ‘Nu oprotten.’”

De bron? Jan Roos: “Dit heb ik gehoord van iemand die wekelijks contact heeft met John de Mol. Dit is echt waar, het is honderd procent waar.”Over Wendy van Dijk, die nu voor het SBS van De Mol werkt en waar man Erland ook een hoge functie heeft, gingen in het verleden verhalen dat zij cocaïne zou gebruiken. Het was jan Roos die in 2015 het verhaal over Wendy in combinatie met cocaïne de wereld in hielp. sinds die tijd is Roos niet langer welkom bij Talpa.