BINNENKIJKEN in de MALIBU-VILLA van MEL GIBSON nu te koop met 2 MILJOEN KORTING

0
Beeld: ChonranPictures
Mel Gibson probeerde het huis in 2017 voor 15,5 miljoen euro te slijten, maar dat leverde geen koper op. Dus probeert Mel het nu nog een keer met een korting van twee miljoen op de originele vraagprijs. Voor 13 miljoen euro staat zijn villa in rijkenenclave Malibu nu te koop.

UPDATE – BINNENKIJKEN – ’Harry en Meghan kopen villa met privéstrand van Mel Gibson’


Gibson kocht de Malibu-villa  hij het in 2008 voor ruim 10 miljoen euro kocht van David Duchovny en Tea Leoni. Het pand is gebouwd in 1996 en telt 5 slaap-en badkamers. Er is een grote familiekeuken, een master bedroom met open haard en een ruime walk-in closet.

De villa staat op een groot stuk grond. Het huis heeft uitzicht op  de oceaan, maar ook op de omliggende bergen.  In de tuin is niet alleen een gastenverblijf, maar ook een zwembad met bijbehorend poolhouse, een gym en meerdere terrassen, waaronder een met een ingebouwde barbecue. Sportief? Kan je een balletje slaan op de tennisbaan. Grootste pre van de villa: er hoort een privéstrand bij.


Gibson zelf is druk met de voltooing van zijn nieuwe film over de verrijzenis van Jezus. Hij trok voor de opnames naar Israël, Marokko en filmde op verschillende locaties in Europa. Volgens een Spaanse filmportaalsite gaat de film in de loop van 2019 of uiterlijk voor Pasen 2020 in première.

De film is een vervolg op The Passion of the Christ (2004), de succesvolle verfilming van de laatste 12 uur uit het leven van Jezus Christus. In The Passion of the Christ 2 – De verrijzenis, vraagt Gibson aandacht voor een periode uit het leven van Jezus die in andere Bijbelfilms nauwelijks aan bod komt. Jim Caviezel speelt Jezus, Maia Morgenstern Maria en Hristo Zhivkov de apostel Johannes.

De kosten voor de productie worden geraamd op 17,8 miljoen euro. In tegenstelling tot zijn vorige film, die onverwacht een enorm succes werd, krijgt Gibson dit keer wel geld uit Hollywood. Het filmbedrijf Samuel Goldwyn betaalt een deel van de productiekosten en zal de film ook wereldwijd verspreiden. The Passion of the Christ kostte destijds 40 miljoen euro, maar bracht 545 miljoen euro in het laatje.

Goeie kans dus dat er nog wel wat van de vraagprijs van de Malibu-villa af kan….