BINNENKIJKEN – ’Harry en Meghan kopen villa met privéstrand van Mel Gibson’

0
Beeld: ChonranPictures
Meghan Markle en prins Harry hebben hun optrekje in Malibu gevonden. Het koppel heeft maar liefst 12 miljoen pond hebben betaald voor het voormalige optrekje van Mel Gibson.

“Groot nieuws prins Harry en Meghan kopen het huis van Mel Gibson”, schreef makelaar Andrea Pilot eerder deze week al op Instagram. Direct daarna verwijderde ze het bericht, maar een insider bevestigt dat het huis inmiddels aan Harry en Meghan is verkocht. “Er zijn geheimhoudingsovereenkomsten getekend. Maar je bent erg warm”, antwoordt een bron aan The Sun op de vraag of het pand inderdaad nu in handen is van Harry en Meghan. “Het is fantastisch mooi, dus misschien hebben ze daar een kijkje genomen en wilden ze het hebben. Het is heel privé. Er is niets vergelijkbaars op de markt.”


Mel Gibson probeerde het huis in 2017 voor 15,5 miljoen euro te slijten, maar dat leverde geen koper op. Dus probeert Mel het nu nog een keer met een korting van twee miljoen op de orIginele vraagprijs. Voor 13 miljoen euro staat zijn villa in rijkenenclave Malibu nu te koop.

Gibson kocht de Malibu-villa  hij het in 2008 voor ruim 10 miljoen euro kocht van David Duchovny en Tea Leoni. Het pand is gebouwd in 1996 en telt 5 slaap-en badkamers. Er is een grote familiekeuken, een master bedroom met open haard en een ruime walk-in closet.


De villa staat op een groot stuk grond. Het huis heeft uitzicht op  de oceaan, maar ook op de omliggende bergen.  In de tuin is niet alleen een gastenverblijf, maar ook een zwembad met bijbehorend poolhouse, een gym en meerdere terrassen, waaronder een met een ingebouwde barbecue. Sportief? Kan je een balletje slaan op de tennisbaan. Grootste pre van de villa: er hoort een privéstrand bij.