BINNENKIJKEN in het eerste huis dat in scheiding liggende BRAD PITT en ANGELINA JOLIE verkocht hebben (maar wel voor veel minder dan gehoopt…)

0
De in scheiding liggende Brad Pitt en Angelina Jolie hebben hun woning in New Orleans, hun thuisbasis, verkocht. Het voormalige stel verkocht de villa voor 4.9 miljoen dollar. Een beetje minder dan ze gehoopt hadden, want de eerste vraagprijs was 6 miljoen dollar…

Angelina Jolie verschanste zich na de scheiding van Brad Pitt in eerste instantie ineen strandvilla in Malibu die ze huurde voor €95.000 per maand!


Maar niet veel later reed de verhuiswagen weer voor toen de 41-jarige actrice met haar zes kinderen verhuisd vanuit Malibu naar het oude huis van Denise Richards, waarvan de huur zo’n 30.000 dollar per maand bedraagt. Het gigantische huis biedt volgens Entertainment Tonight zo’n 700m2 leefruimte, heeft twee zwembaden, een waterval en een enorme bar aan het zwembad.

 


Brad Pitt en Angelina Jolie kochten het huis in de Franse wijk van New Orleans niet lang nadat de orkaan Katrina in 2005 haar verwoestend werk had gedaan. Het destijds ook al veelbesproken paar betaalde 3.5 miljoen dollar en vertelden dat ze New Orleans vanaf dat moment als hun thuis beschouwden. De afgelopen tien jaar verbleven ze dan ook het merendeel van de tijd in New Orleans. Vorig jaar mei zetten ze het huis voor €6 miljoen in de verkoop, maar daar ging in december 2015 € 782.000 euro vanaf! ‘Brangelina’ vroeg toen nog maar €5,2 miljoen voor het stulpje.

De charmante woning, met een woonoppervlak van meer dan 700 vierkante meter, heeft over de volledige breedte een veranda waar Brad Pitt’s beroemde balkonscène met bier en Matthew McConaughey plaatsvond.

Brad Pitt en Matthew McConaughey bleken in 2014 buren te zijn geworden in New Orleans. Toen Brad op het balkon van zijn huis stond en zijn collega op het balkon tegenover hem ontwaarde, gooide Pitt een biertje naar de overkant. Matthew wist het blikje bier op te vangen en dronk het op.

Het in rond 1830 uit baksteen in Parijse stijl opgetrokken, nu verkochte huis, huis heeft Venetiaanse gepleisterde muren. Het hoofdhuis en het gastenverblijf zijn gescheiden door een weelderige binnenplaats. Het hoofdgebouw telt drie verdiepingen met vijf grote kamers met een dito aantal open haarden. Naast een prachtige trap is er ook een lift om de twee en derde verdieping te bereiken. De drie badkamers zijn in marmer uitgevoerd. De keuken is een chefkok waardig.

Het achterhuis is een volledig op zichzelf staande wooneenheid. Het was perfect geschikt voor het huisvesten van het inwonend personeel van het stel. Het heeft dan ook een eigen ingang, keuken en leefruimten.Het was potentiële kopers bij een bezichtiging overigens niet toegestaan om foto’s van het interieur te nemen.