BINNENKIJKEN in de Malibu-villa die Angelina Jolie na scheiding van Brad Pitt huurt voor €95.000 per maand voor haar en de kinderen

0
Angelina Jolie heeft zich na de scheiding van Brad Pitt verschanst in deze villa in Malibu die ze huurt voor €95.000 per maand! Pikant: Jolie sloot het huurcontract voor de villa drie weken voor ze haar scheidingsaanvraag indiende….

Jolie heeft overigens tal van bekende buren in Malbu, want Julia Roberts, Sean Penn, Owen Wilson, Rick Rubin, Anthony Hopkins en Matthew McConaughey hebben optrekjes in de buurt, maar de kans dat Angelina ze tegen het lijf loopt is klein, want de actrice verlaat haar terrein bijna nooit.


Het huis dat Jolie nu voor €95.000 gehuurd heeft stond te koop voor $ 8.500.000 en het heeft zes slaapkamers. Bomen rondom het landgoed zorgen voor de nu zo broodnodige privacy voor Angie en de kinderen. Die kinderen hoeven zich overigens niet te vervelen, want er is bioscoop, een fitnesszaal, een lagune zwembad waar ze zich kunnen vermaken. En dan s er ook nog het strand en de Atlantische oceaan voor de deur.

Jolie vroeg 19 september de scheiding met Brad Pritt aan wegens onoverbrugbare verschillen van mening. Ze eist de volledige voogdij over de zes kinderen. “Angelina zal altijd doen wat in het beste belang voor haar familie,” zei haar manager in een verklaring vorige week.


Brad woont op dit moment in de Hollywoodvilla van het koppel, op ruim een uur rijden van Malibu.