Blaricumse villa van inmiddels officieel gescheiden Marco en Leontine verkocht met verlies van ruim half miljoen

0

Het huis in Blaricum is verkocht, maar wel met fors verlies.

Snel is de Blaricumse villa van Marco en Leontine Borsato wel verkocht. Waar de villa’s in dezelfde prijsklasse van Jeroen van der Boom en Gordon al tijden te koop staan, veranderde de villa van de Borsato’s in een mum van tijd van eigenaar. Maar aan die snelheid lijkt wel een fors prijskaartje te hangen, want de villa leverde Marco en Leontine een verlies op van 550.000 euro. Vraag is wie van de twee, die inmiddels ook officieel gescheiden zijn, dat verlies op zijn bordje krijgt.


Officieel moeten Marco en Leontine het verlies van ruim een half miljoen euro samen ophoesten, want ze waren bieden voor de helft eigenaar van de villa. Alleen is de vraag of Leontine haar deel, 275.000 euro, van het verlies wel kan betalen.

Leontine mag dan een eigen bedrijf, For Me B.V., hebben maar het eigen vermogen van haar bedrijf is slechts 168.000 euro, zo schrijft Party. Dat is zelfs niet genoeg om haar deel van het verlies mee te betalen. Geluk bij een ongeluk: de hypotheek op de villa bedraagt weliswaar 3.750.000 euro, maar staat op naam van Marco“s bedrijf Musda E B.V.. op die hypotheek kan nu de verkoopsprijs van 3,2 miljoen in mindering worden gebracht, maar dan blijft er nog altijd 550.000 euro aan verlies over.Toont Marco nu nog een keer zijn liefde voor Leontine en neemt hij het verlies voor de volle honderd procent op zich?


Het huurhuis van Leontine in Huizen

Uit de papieren van de overdracht van de villa blijkt overigens ook dat Marco en Leontine al officieel gescheiden zijn. Dit scenario lijkt zeer reëel. In die stukken die begin september bij de notaris passeerden valt bij beider namen te lezen dat zij ‘ongehuwd’ zijn.

Marco heeft inmiddels een penthouse gekocht in Alkmaar. Leontine woont in een huurhuis in Huizen waar ze 4000 euro per maand voor betaalt.

Vandaag heeft Marco Borsato na een lange stilte ook weer van zich laten horen. In een brief, die de zanger  aan zijn fanclub richt, laat hij weten dat het herstel met ups en downs gaat. ‘Dit betekent dan ook dat ik als artiest voorlopig nog niet zal terugkeren’, schrijft hij.

‘Het is alweer een tijdje geleden dat jullie iets van mij gehoord hebben’, begint hij zijn epistel. ‘De afgelopen periode is er veel gebeurd. Zo ben ik verhuisd en nog steeds herstellende van mijn burn-out. Het herstel gaat met ups en downs wat voor een burn-out gebruikelijk is. Dit betekent dan ook dat ik als artiest voorlopig nog niet zal terugkeren en ook op social media nog niet actief zal zijn.’ () ‘Ik heb alleen nog even tijd nodig om er straks weer helemaal te kunnen zijn.’De zanger maakt in de brief gebruik van de gelegenheid om iedereen te bedanken voor de steun en lieve berichtjes. ‘Die doen me ontzettend goed’, besluit hij. Over de scheiding met Leontine blijft het stil.