BINNENKIJKEN – Nu na Leontine Borsato’s verhuizing: zij in grote huis, kinderen in tuinhuis

0
De verhuizing vanuit de Blaricumse villa naar de twee-onder-een-kapper in Huizen zit er op voor Leontine Borsato. Woont zij in het grote huis, de kinderen Luca, Senna hebben bezit genomen van het gastenverblijf in de tuin. Jada heeft haar slaapkamer bij mama Leontine in het grote huis.

Het zal even wennen zijn voor Leontine Borsato… Ze heeft de villa met poolhouse in Blaricum waar ze met Marco woonde verlaten en probeert nu, als singlemoeder met drie kinderen, haar draai te vinden in de voor 4000 euro gehuurde twee-onder- één-kapper in Huizen.


Voor de 4000 euro huur per maand krijgt Leontien 203 m2 woonoppervlak en een riante tuin aan de rand van het dorpscentrum van Huizen. Koken kan Leontine in de luxe open keuken, voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Hoewel er in het grote huis vier slaapkamers zijn, krijgen Luca en Senna een eigen huis. Het gastenverblijf in de achtertuin heeft namelijk een riante woonkamer, een eigen keuken en badkamer en twee slaapkamers. In dat gastenverblijf gaan Luca en Senna wonen. De jongste, Jada, heeft haar slaapkamer bij haar moeder in het grote huis.

Naast een nieuw huis is er ook een nieuwe auto voor Leontine. Ze kocht een Mini Cooper van 45.000 euro.  Haar Porsche Macan ruilde ze in.


Het penthouse van Marco ligt op de zesde verdieping van dit complex in Alkmaar. (Beeld: screenshot SBSShownieuws)

Man Marco heeft inmiddels zijn penthouse in Alkmaar betrokken. Het penthouse is met 187 m2 net iets kleiner dan het nieuwe huts van Leontine.

De villa van Marco en Leontine in Blaricum, met verwarmd indoor outdoor zwembad met poolhouse, een zespersoons jacuzzi, sauna en stoomkamer en solarium zou al onderhands verkocht zijn tegen een fors hogere prijs dan de 3.75 miljoen euro die zij er in 2015 voor betaalde.

Wat nu rest van het huwelijk van Leontine, dat na 22 strandde, is het bepalen van de partneralimentatie die Leontine krijgt. zo is Leontine mede-eigenaar van de villa in Blaricum wat betekent dat zij meedeelt in de winst.  Gelukkig voor Leontine valt zij niet onder de per 1 januari 2020 veranderde regels voor partneralimentatie. In die nieuwe regeling is bepaald dat de maximale termijn voor partneralimentatie werd teruggebracht lot vijf jaar. Een uitzondering geldt voor alimentatieontvangers van vijftig jaar of ouder die langer dan vijftien jaar getrouwd waren. Die hebben recht op maximaal tien jaar alimentatie. De komende tien jaar hoeft de presentatrice zich dan ook geen zorgen te ma ken over naar financiën.

Meer over de Borsato’s lezen?

Share.