Pagina titel ...
maandag, januari 27
VIDEOTOUR! Lady Gaga koopt voor 5,25 miljoen dollar Hollywood Hils villa muzieklegende Frank Zappa

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Lady Gaga heeft voor het lieve sommetje van 5,25 miljoen dollar de villa van rocklegende Frank Zappa in Hollywod Hills gekocht.
Het heeft even geduurd, maar het huis van muzieklegende Frank Zappa is voor 5,25 miljoen dollar verkocht. En de koper is hedendaagse muzieklegende Lady Gaga. Het landgoed dat Zappa in de jaren zeventig kocht voor €75.000 is meer dan 6oo vierkante meter groot. In de villa zes slaapkamers en zeven badkamers. Er is een aparte woonruimte voor het personeel en op het terrein zijn twee gastverblijven. Handig vor Lady Gaga: er is ook een opnamestudio en om te verpozen een tennisbaan en een zwembad.

(Lees verder na de advertentie)

 

Zappa woonde in het huis tot zijn dood in 1993 en liet het na aan zijn weduwe Gail Zappa. Zij overleed in oktober 2015 en bleek het landgoed in een trustfonds te hebben gestopt dat na haar dod beheerd diende te worden door Ahmet (42) en Diva (36), twee van de vier kinderen van Zappa. Dat viel niet in goede aarde bij de andere kinderen, Dweezil en Moon. Het leidde tot een flinke ruzie, maar die lijkt nu met de verkoop van het landgoed aan Lady Gaga tot het verleden te behoren.

In 2014 kocht de zangeres voor 24 miljoen dollar overigens ook al een villa in Malibu. Dat huis zette ze op naam van haar vader.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK