VIDEOTOUR! Lady Gaga koopt voor 5,25 miljoen dollar Hollywood Hils villa muzieklegende Frank Zappa

0
Lady Gaga heeft voor het lieve sommetje van 5,25 miljoen dollar de villa van rocklegende Frank Zappa in Hollywod Hills gekocht.
Het heeft even geduurd, maar het huis van muzieklegende Frank Zappa is voor 5,25 miljoen dollar verkocht. En de koper is hedendaagse muzieklegende Lady Gaga. Het landgoed dat Zappa in de jaren zeventig kocht voor €75.000 is meer dan 6oo vierkante meter groot. In de villa zes slaapkamers en zeven badkamers. Er is een aparte woonruimte voor het personeel en op het terrein zijn twee gastverblijven. Handig vor Lady Gaga: er is ook een opnamestudio en om te verpozen een tennisbaan en een zwembad.

Zappa woonde in het huis tot zijn dood in 1993 en liet het na aan zijn weduwe Gail Zappa. Zij overleed in oktober 2015 en bleek het landgoed in een trustfonds te hebben gestopt dat na haar dod beheerd diende te worden door Ahmet (42) en Diva (36), twee van de vier kinderen van Zappa. Dat viel niet in goede aarde bij de andere kinderen, Dweezil en Moon. Het leidde tot een flinke ruzie, maar die lijkt nu met de verkoop van het landgoed aan Lady Gaga tot het verleden te behoren.


In 2014 kocht de zangeres voor 24 miljoen dollar overigens ook al een villa in Malibu. Dat huis zette ze op naam van haar vader.