Pagina titel ...
vrijdag, september 18
Cadeautje voor papa! Lady Gaga zet 24 miljoen dollar kostende Malibu villa op naam van haar vader

0

Leuk cadeautje… Lady Gaga heeft de villa, die ze nog maar vorige maand kocht in Malibu, op naam van vader Joseph Germanotta laten zetten!


Dat betekent dat papa Gaga de woning, die 24 miljoen dollar waard is, mag verhuren of zelfs verkopen als hij dat zou willen. Maar het zou ook kunnen dat papa Joseph van New York naar Los Angeles verhuist, suggereert TMZ. Gaga vertelde recent al dat ze haar financiële huishouding aan haar vader overlaat. Niet alleen omdat ze hem voor de volle 100% vertrouwt, maar ook omdat hij geen cent vraagt voor zijn adviezen.

Het was overigens niet direct duidelijk, half oktober van dit jaar, dat Lady Gaga haar eigen ‘Little Monster Mansion’ in Californië, de staat aan de westkust van de VS waar 300 dagen per jaar de zon schijnt, had gekocht.

(Lees verder na de advertentie)

Een vrouw die door het leven gaat als Stefani Joanne Angelina Germanotta had voor 24 miljoen dollar een in 2006 gebouwd huis aan de beroemde Pacific Coast Highway in Malibu, Californië, aangeschaft. Die naam stond namelijk in de op 17 oktober 2014 getekende overdrachtsakte.

Gaga betaalde $ 24.000.000, ongerekend net geen 19 miljoen euro, voor het huis in Malibu met uitzicht over de oceaan. De woning staat op een stuk grond van 2400 vierkante meter en telt 9 slaapkamers en 12 badkamers.

Lees verder na advertentie

Natuurlijk is er ook een zwembad, een gym en ook een wijnkelder waar maar liefst 800 flessen kunnen liggen. Leuke extraatjes zijn een, via een geheime deur in de woonkamer, te bereiken bioscoop en een bowlingbaan. De stal op het terrein biedt plaats aan acht paarden.

Lady Gaga kocht het huis van Dan Romanelli, een van de oprichters van Warner Bros het bedrijf waar Reinout Oerlemans zijn Eyeworks aan verkocht voor 95 miljoen euro en waar hij sinds 1 september werkt als directeur van Eyeworks USA.

Zie ook: Binnenkijken in het $19.000.000 kostende Hollywood-droompaleis van Reinout Oerlemans

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0