BINNENKIJKEN in het ‘scheidingsflatje’ van 5 miljoen van de moeder van SUPERMODELLEN BELLA EN GIGI HADID, de Nederlandse YOLANDA

0
De uit Papendrecht, onder de rook van Rotterdam, afkomstige Yolanda Hadid heeft het de afgelopen jaren niet makkelijk gehad. De moeder van supermodellen Bella en Gigi kreeg de ziekte van Lyme, scheidde in 2015 van producer David Foster en verdween uit de réalityserie The Real Housewives’. Met haar tv comeback in ModelMums in het verschiet was het tijd om haar ‘scheidingsflatje’ in Los Angeles te koop te zetten. Daar heeft ze nu al snel een koper voor gevonden die haar $4.995.000 betaalde. Even nog binnenkijken voor Yolanda verhuist? Klik!

De Nederlands-Amerikaanse realityster Yolanda Hadid zette haar luxe appartement in Los Angeles in februari voor net geen 5 miljoen dollar (4,7 miljoen euro) te koop. De moeder van supermodellen Bella en Gigi Hadid kocht het ‘flatje’ met drie slaap- en vier badkamers in december 2015, na de scheiding van muzikant en producent David Foster $ 4.590.000.


De ‘flat’ heeft drie slaapkamers en drie badkamers. Toegang tot het appartement van Yolanda is via een privélift. Het appartementencomplex heeft voor haar rijke bewoners valetparking, een buitenzwembad, een sportschool en een wijnkelder met klimaatbeheersing.

Eerder verkocht het nu gescheiden stel hun landgoed in Malibu voor acht miljoen dollar minder dan de vraagprijs.