Pagina titel ...
dinsdag, mei 26
BINNENKIJKEN in het ‘scheidingsflatje’ van 5 miljoen van de moeder van SUPERMODELLEN BELLA EN GIGI HADID, de Nederlandse YOLANDA

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

De uit Papendrecht, onder de rook van Rotterdam, afkomstige Yolanda Hadid heeft het de afgelopen jaren niet makkelijk gehad. De moeder van supermodellen Bella en Gigi kreeg de ziekte van Lyme, scheidde in 2015 van producer David Foster en verdween uit de réalityserie The Real Housewives’. Met haar tv comeback in ModelMums in het verschiet was het tijd om haar ‘scheidingsflatje’ in Los Angeles te koop te zetten. Daar heeft ze nu al snel een koper voor gevonden die haar $4.995.000 betaalde. Even nog binnenkijken voor Yolanda verhuist? Klik!

(Lees verder na de advertentie)

De Nederlands-Amerikaanse realityster Yolanda Hadid zette haar luxe appartement in Los Angeles in februari voor net geen 5 miljoen dollar (4,7 miljoen euro) te koop. De moeder van supermodellen Bella en Gigi Hadid kocht het ‘flatje’ met drie slaap- en vier badkamers in december 2015, na de scheiding van muzikant en producent David Foster $ 4.590.000.

De ‘flat’ heeft drie slaapkamers en drie badkamers. Toegang tot het appartement van Yolanda is via een privélift. Het appartementencomplex heeft voor haar rijke bewoners valetparking, een buitenzwembad, een sportschool en een wijnkelder met klimaatbeheersing.

Eerder verkocht het nu gescheiden stel hun landgoed in Malibu voor acht miljoen dollar minder dan de vraagprijs.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0