Pagina titel ...
woensdag, januari 29
HAAST? In scheiding liggen Hollands Hollywoodwife Yolanda Foster en man David verkopen Malibu landgoed voor 8 miljoen onder vraagprijs

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

De Nederlandse realityster Yolanda Foster en muziekproducent David Foster (66) liggen in scheiding. En bij het verdelen van het bezit wordt vaart gezet. Ze hebben hun landgoed in Malibu verkocht voor acht miljoen dollar minder dan de vraagprijs.

Yolanda en David zeggen dat hun huwelijk niet meer te redden is: ‘We zijn dankbaar voor de jaren samen’. De huwelijksproblemen ontstonden door Davids drukke werkschema en Yolanda’s gezondheidsproblemen. Het voormalig topmodel kreeg in 2012 de ziekte van Lyme. David is voortdurend op reis en Yolanda’s hele leven speelt zich af in haar slaapkamer, zegt een insider. “Het is triest, maar de ziekte is echt tussen hen in gekomen.”

(Lees verder na de advertentie)

 

Yolanda en David waren negen jaar samen, waarvan vier jaar getrouwd. Ze zijn bekend van de realityshow Real Housewives Of Beverly Hills. Ook was Yolanda te zien in het Net5-programma Nederlandse Hollywood Vrouwen.

Eerder was Yolanda van 1994 tot 2000 getrouwd met de projectontwikkelaar Mohamed Hadid. Met hem kreeg ze een zoon, Anwar van 16, en twee dochters, Bella (19) en Gigi (20), die beiden bekend zijn als model. David heeft vijf dochters uit twee eerdere huwelijken.

Oorspronkelijk vroeg The Real Housewive of Beverly Hills-ster en haar nu bijna ex-man 27.5 miljoen dollar voor het landgoed in Malibu, maar nu ze gaan scheiden accepteerden uiteindelijk een bod dat acht miljoen lager lag.

De villa biedt uitzicht over de oceaan en de kust en heeft naast zes slaap en negen badkamers de beschikking over een eigen filmzaal, een opnamestudio, een grote sauna en aanpalende massageruimte. Natuurlijk is er ook een infinitypool in de tuin.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK