BINNENKIJKEN – In dit riante optrekje van 1.375.000 in Abcoude maakt Trijntje Oosterhuis nu nieuwe start

0
Trijntje Oosterhuis (48) haar Amsterdamse appartement verruild voor het riante optrekje in Abcoude waar zij 1.373.000 euro voor neertelde.

Met geliefde Alvin, hun dochtertje Maël (5) en haar twee puberzoons Jonas en Marijn uit haar huwelijk met Sander van den Eenden, begint Trijntje in Abcoude aan een nieuw hoofdstuk in haar leven. Voor Trijntje is het de tweede keer dat ze het stadsleven verlaat. Met ex-man Sander woonde ze eerder in Noordeinde, een dorpje in de gemeente Alkmaar. De zangeres en levenspartner Alvin kochten het romantische hoekhuis voor 1.375.000 euro en vestigden er een hypotheek op van 1,8 miljoen euro.


Trijntje en Alvin wonen nu met de kinderen in een hoekhuis met veranda plus en een vlonderterras in de achtertuin. Aan de overkant van het huis is er een mogelijkheid voor het aanleggen van een boot in het riviertje ‘t Gein.

Het huis telt, verdeeld over drie woonlagen, 164 vierkante meter en heeft vijf slaapkamers en 1 badkamer. Aan de zijkant van het huis staat een groot tuinhuis met klusruimte en logeerkamer. Ook is er nog een grote schuur. De grote achtertuin ligt op het zuiden en vandaar uit heeft uitzicht op het weiland met grazende koeien, waarvan Trijntje deels eigenaar van is.


Onder Bekende Nederlanders is Abcoude inmiddels een geliefd dorpje; eerder kochten onder anderen ook Arie Boomsma, Najib Amhali, Peter van der Vorst en Eva Jinek er een huis.