Druk verbouwende onderburen verjagen Eva Jinek uit haar huis

0

Haar onderburen hebben Eva Jinek, haar vriend Dexter en zoontje Dax (2) uit hun Amsterdamse etage verjaagd. Jinek besloot niet de rijdende rechter in te schakelen vanwege burenoverlast, maar verkaste naar een gemeubileerde villa in Noordwijk. Ook al omdat ze toch binnenkort haar Amsterdamse huis vrijwillig verlaat, omdat ze een villa in Abcoude heeft gekocht.

Ieder nadeel heet zijn voordeel, zei Johan Cruyff al eens. En dat geldt ook voor Eva Jinek. Ze mag dan wel uit haar Amsterdamse huis verjaagd zijn door verbouwende onderburen in Noordwijk, waar zij een duinvilla heeft gehuurd, is het niet alleen goed toeven, maar kan ze ook zoontje Dax wat leren.


“Ik ben niet in Nederland opgegroeid, maar we gingen er wel naartoe op vakantie. Van de Hollandse zomer herinner ik me twee dingen: in de rij voor de patatkraam staan tussen topless vrouwen die nog net hun borsten niet op de balie legden – mijn broer en ik keken onze ogen uit – en tosti’s en appelsap nuttigen op het strand. Nu er onder mijn huis in Amsterdam wordt verbouwd en ik wegens geluidsoverlast tijdelijk in Noordwijk woon, geef ik die laatste traditie door aan mijn zoontje van 2. Elk weekend fietsen we voor een tosti en appelsap naar een strandtent.”

Gelukkig is de gemeubileerde villa op loopafstand gelegen en beschikt die ook over alle luxe. Er zijn, verdeeld over twee woonlagen, drie kamers, waaronder twee slaap- en 1 badkamer. De keuken heeft een kookeiland en de auto kan worden geparkeerd op eigen terrein.


Leuk voor zoontje Pax is de grote achtertuin

Na Noordwijk gaat het richting Abcoude, waar de villa die Eve en Dester kochten nu wordt afgebouwd. Jinek heeft alle tijd voor de inrichting van haar nieuwe huis, want ze keert pas over drie maanden terug met haar programma op de late avond. Tot dan neemt Beau de honneurs waar.