BINNENKIJKEN in het strandhuis van wijlen GEORGE MICHAEL dat te huur is voor €1400 per nacht

0
Fan van GEORGE MICHAEL, die afgelopen kerst op 53-jarige leeftijd overleed in zijn huis in Goring-on-Thames? Dan kunt u een nachtje boeken in het Australische strandhuis van de zanger. Goedkoop is dat overigens niet met prijzen vanaf €1400 per nacht. Maar u kunt natuurlijk eerst even binnenkijken voor u boekt.

George Michael kocht het strandhuis na zijn tour in 2010 door Australië. De ‘I Want Your Sex’ zanger betaalde $5.800.000 voor het voor het merendeel uit glas bestaande huis in Palm Beach, een voorstad van Sydney. Omdat George Michael er maar weinig kwam heeft hij in 2015 in de verhuur gezet. Een nachtje slapen in het strandhuis van de overleden zanger is niet goedkoop. Prijzen beginnen bij €1400 per nacht of €9800 per week.


Het huis ligt prachtig op een klif en biedt fantastisch uitzicht op de Stille Oceaan. Het huis bestaat uit twee twee verdiepingen tellende appartementen die gescheiden worden door een beschutte binnenplaats en verbonden door een glazen corridor.

Het appartement aan de straatzijde heeft een woonkamer met een open haard en een slaapkamer op de begane grond. Op de verdieping nog twee slaapkamers, met zicht op de oceaan, die beiden een eigen badkamer hebben.


De bovenste verdieping van het huis aan de oceaanzijde heeft een loftachtige open woon/eetkamer met keuken. Het uitzicht vanuit het loft is fantastisch door de het glas van vloer tot plafond. Ook is er een terras met uitzicht op zee. Beneden zijn er twee slaapkamers met eigen badkamer. De beide huizen delen het zwembad.

BINNENKIJKEN in het schitterende huis waar GEORGE MICHAEL stierf