BINNENKIJKEN in het schitterende huis waar GEORGE MICHAEL stierf

0
In 2010 nodigde George Michael Oprah Winfrey uit in zijn huis in Goring-on-Thames naar huis, waar hij op eerste Kerstdag overleed. George kocht het prachtige pand in Oxfordshire meer dan tien jaar geleden. Een gelukkige en ontspannen George neemt Oprah mee voor een rondleiding door zijn huis. “We zijn hier ongeveer een uur van Londen. Dit is een 16e eeuws huis, dat ik ongeveer drie jaar geleden gekocht heb en zelf opgeknapt.”

De camera registreert twee witte gezellig ogende fauteuils rond een brandend vuur in de kleine woonkamer. “Het is niet echt ruim, maar het is mijn lieve, mooi huis,” geeft George als commentaar. Over de lage plafonds met de balken zegt hij: “Natuurlijk is het echt laag plafond omdat de mensen zo klein in die dagen dat het huis gebouwd werd waren. We hebben alle originele balken behouden. En ook deze open haard is de originele open haard. Dit is mijn favoriete kamer waar ik vaak zit te werken op mijn computer.


George, die daar in 2010 leefde met ex-vriend Kenny Goss, laat ook zijn bibliotheek zien. En aan het eind van de tour, heeft George nog een persoonlijk bericht voor Oprah: “Dus Oprah, dit is mijn thuis Dit is waar ik woon ik weet niet wanneer je de volgende keer in Groot-Brittannië bent, maar als je zin hebt.. kom langs en voel hoe het is om in een 16e eeuwse Britse huis te wonen. Dag!”

BINNENKIJKEN in het strandhuis van wijlen GEORGE MICHAEL dat te huur is voor €1400 per nacht


bron foto’s: oprah winfrey ctv footage