BINNENKIJKEN – Gordon koopt voor miljoen dit penthouse in Laren waar hij oud wil worden

0
In Laren heeft Gordon de plek gevonden waar hij oud wil worden. Nu zijn woning in Blaricum eindelijk is verkocht heeft de zanger zijn oog laten vallen op een goed beveiligd penthouse in D’Orangerie, een luxeproject waarvan de vier appartementen en twee penthouses eind dit jaar worden opgeleverd. In een van die twee penthouses hoopt Gordon met zijn hondje Toto opnieuw het geluk te vinden.

In het dorp Laren in het Gooi heeft Gordon zijn oog laten vallen op een penthouse in een exclusief landhuis waar in totaal 6 luxe appartementen gerealiseerd. Het project genaamd “D’Orangerie” is gelegen aan de Rijksweg West 21. Het landgoed is centraal gelegen in het Gooi en  ligt aan de Westerheide (een groot natuurgebied) en dichtbij het centrum van Laren met al zijn winkels en -op termijn weer- gezellige horeca. Het landhuis staat op een stuk grond van maar liefst 5.095 m2. Het landhuis krijgt de uitstraling van een Gooise villa in een groene omgeving met fraai aangelegde tuin.


In de D’Orangerie, zo schrijft weekblad Privé, zou Gordon dus voor net geen miljoen, €995.000, een penthouse hebben gekocht. De appartementenvilla wordt onder hoogwaardige architectuur van de bekende architect Friso Woudstra gebouwd en moet eind dit jaar klaar zijn. De giga tuin bevind zich direct in het bos. Het terrein wordt volledig omheind met een hekwerk en de entreepoort aan de Rijksweg West wordt voorzien van camerabeveiliging. 

Voor de penthouses is een basisindeling uitgewerkt met een tweede verdieping en een fraaie daktuin. Deze tweede verdieping biedt ook nog eens de mogelijkheid van een extra slaapkamer met eigen badkamer. De twee penthouses krijgen twee parkeerplaatsen in de parkeerkelder. De parkeerkelders zijn beveiligd met een toegangscontrolesysteem en hebben een op afstand bedienbare roldeur. De appartementen zijn direct vanuit het trappenhuis in de parkeerkelder te bereiken. Ieder appartement wordt voorzien van een videofooninstallatie. De hellingbaan naar de parkeerkelder is uiteraard verwarmd.


Na vanuit Amsterdam-Noord naar Blaricum en van daar weer naar Amsterdam te zijn verhuisd, gaat Gordon dus nu in Laren wonen op de plek waar hij oud wil worden. tot eind van het jaar, als het penthouse wordt opgeleverd, neemt Gordon zijn intrek in zijn appartement in Amsterdam dat hij voor €4000 per maand huurt.  –

Met een ‘en dan ineens was je weg… mijn hart, ziel en zaligheid zat in je en ik laat je dan ook gaan met een goed vervuld gevoel’ nam Gordon op Instagram afscheid van zijn huis in Blaricum dat hij 1 mei moet verlaten omdat het na jaren eindelijk verkocht is. Pikant is wel dat Gordon tot het zijn penthouse wordt opgeleverd terugkeert naar het horrorappartement in Amsterdam-Zuid, waar hij vorig jaar overvallen werd.