BINNENKIJKEN – Nu zijn huis in Blaricum verkocht is keert Gordon terug naar het horror-appartement waar hij overvallen werd

0
Met een ‘en dan ineens was je weg… mijn hart, ziel en zaligheid zat in je en ik laat je dan ook gaan met een goed vervuld gevoel’ nam Gordon op Instagram afscheid van zijn huis in Blaricum dat hij 1 mei moet verlaten omdat het na jaren eindelijk verkocht is. Pikant is dat Gordon voorlopig terugkeert naar het horror- appartement in Amsterdam-Zuid, waar hij vorig jaar overvallen werd.

Zijn vertrekt naar Amsterdam is tijdelijk en geeft hem de tijd om na te denken waar hij definitief wil gaan wonen. Volgens Gordon heeft hij in Blaricum niet alleen ‘waanzinnige feesten’ gegeven en heeft hij er ‘er vreselijk gelachen maar ook best wel veel gehuild. De laatste traan laat ik op 1 mei als ik de deur voorgoed achter me dichttrek”.


De zanger schrijft op Instagram ‘nooit echt compleet gelukkig’ te zijn geweest in het huis. Dat ligt overigens niet aan het huis, maar aan de onrust in zichzelf, verklaart Gordon. Hij heeft nieuwe kopers gevonden en verlaat de woning per 1 mei. “Een beetje onwennig zal het zijn, maar die ene dichte deur zal de andere openen”.

Gordon heeft het appartement in Amsterdam-Zuid waar hij naar gaat verhuizen op 1 mei al sinds 2017 . Toen ruilde hij zijn jaar eerder gehuurde appartement in de PC Hooftstraat voor het appartement van Mart Visser dat hij huurt voor €4000 per maand en maar op een minuutje lopen van zijn koffiezaak ‘Blushing’ ligt.


Voor die huurprijs van €4000 per maand kreeg Gordon nu een driekamerappartement. Op de 115 m2 die dat telt zijn twee die beiden een eigen luxe badkamers hebben. Vanuit de woonkamer heeft Gordon uitzicht op het van Gogh Museum.

Zijn appartement in Amsterdam, waar Gordon zich veilig en gelukkig voelde veranderde eind september vorig jaar in de hel op aarde toen hij daar werd overvallen en urenlang mishandeld. De zanger zei toen nooit meer een stap over de drempel te willen zetten van het appartement waar jij beroofd werd.

De presentator werd beroofd van pinpas, creditcards en sieraden waaronder een Rolex-horloge. Bij de beroving werd Gordon niet alleen  vastgebonden, kreeg hij een mes op de keel en werd hij ook met de dood bedreigd. “Ik dacht dat ik zou worden vermoord”.

Nadat de indringers waren vertrokken, slaagde Gordon erin zichzelf te bevrijden en in paniek de straat op te rennen om alarm te slaan. Beveiligers van een nabijgelegen museum ontfermden zich over de totaal ontredderde entertainer en waarschuwden hulpdiensten, zo zei hij tegen de Telegraaf.

Gordon vertelde op de website van de krant ’kapot’ te zijn van de gewelddadige actie. “Ik dacht dat ik zou worden vermoord. Het leek een nachtmerrie. Ik ben geslagen, geschopt, vernederd en ze dreigden me dood te steken. Ik was ervan overtuigd dat ik zou worden vermoord. Ik probeerde rustig tegen de daders te praten, maar ze bleven maar tegen me schreeuwen.”Voor de overval zijn twee mannen aangehouden.

Share.