Pagina titel ...
donderdag, september 24
Gordon wacht op betere tijden en haalt onverkoopbare villa uit de verkoop

0
De miljoenenvilla van Gordon (52) staat inmiddels al meer dan drie jaar te koop, maar niemand die ook maar serieus bod deed op het pandje in Blaricum dat hij wel voor 3.250.000 euro wilde verlaten. Dus liet Gordon een peperdure video bomvol prachtige shots van alle uithoeken van zijn niet zo nederige stulpje maken. weggegooid geld, want zelfs dat hielp niet. Dus heeft de zanger zijn pand maar weer uit de verkoop gehaald en wacht hij blijkbaar op betere tijden.

‘Mijn mooie huis staat nog steeds te koop’, schreef Gordon twee weken geleden bij de nieuwe video. Het huis in Blaricum staat zelfs nu al meer dan drie jaar te koop. In 2017 was niemand  bereid de door de zanger gevraagde € 2.895.000 te betalen voor zij Blaricumse stulpje. Anno 2020 hetzelfde verhaal. De villa staat dit jaar alleen al al meer dan half jaar te koop met een door Gordon verhoogde vraagprijs van € 3.250.000 k.k. De laatste vraagprijs was overigens precies gelijk aan de in 2005, na de verbouwing, gevestigde hypotheek van 3.250.000 euro op het huis.

(Lees verder na de advertentie)

In 1999 kocht Gordon de villa voor een bedrag van – omgerekend – €1,2 miljoen. In 2013 probeerde hij het huis te verkopen en vroeg hij een krappe €3 miljoen. Na een jaar haalde hij zijn optrekje alweer uit de verkoop. In 2016 probeerde hij het nogmaals voor een kleine €2,9 miljoen. Weer drie jaar later – en twintig jaar na aankoop – herhaalde hij het kunstje nog maar eens en vroeg €3.250.00. Het resultaat van al die verkooppogingen? Geen koper.

En toch is het best een aardige villa die Gordon heeft. De villa heeft een woonoppervlakte van 429 vierkante meter en telt acht kamers, 2 badkamers, 3 aparte toiletten, 2 ligbaden en 2 douches. Onder het huis is een riant, verwarmd zwembad, gekoppeld aan een ozon zuiveringsinstallatie. Verder is er een bar, een doucheruimte en een aparte wc. Boven u een sterrenhemel met veel licht via de openslaande pui naar een unieke fitness-room met optimale daglichttoetreding. Een prettige, besloten en lichte ruimte. De achtertuin, gelegen op het zuidwesten, is 875 vierkante meter.

Lees verder na advertentie

Om af te sluiten met Gordon zelf: ‘Hier gaan andere mensen gelukkig worden, dromen en een toekomst opbouwen. Dus met gepaste trots neem ik afscheid van dit icoon in mijn leven om verder te kunnen naar mijn nieuwe bestemming. Ik dank je hartelijk geweldig lief krankzinnig gaaf huis en vergeten zal ik je nooit. Wie wordt de nieuwe eigenaar?’

Die woorden werden dus geschreven in november 2019… Augustus 2020 is het:’Mijn mooie huis staat nog steeds te koop’. September 2020: Geen koper en Gordon haalt het huis maar weer uit de verkoop.

BINNENKIJKEN in Gordons appartement in Amsterdamse P.C Hooftstraat (en dat is een stuk kleiner dan zijn villa in Blaricum…)

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0