BINNENKIJKEN bij dj MATTIE, die vriendin met tweeling en radiomaatje Wietze kwijtraakte, maar nieuw leven begint in schitterend ROTTERDAMS PENTHOUSE

0
Dj Mattie Valk begint een nieuw leven in Rotterdam. En dat doe hij in stijl. De dj, die vorig jaar niet de vader bleek te zijn van de tweeling die zijn vriendin baarde, en dit jaar ruzie kreeg met zijn radiomaatje Wietze over een mogelijke overstap van het duo van QMusic naar Sky Radio heeft een twee verdiepingen tellend penthouse in Rotterdam gekocht met uitzicht over de skyline van de havenstad. EVEN BINNENKIJKEN WAAR MATTIE ZIJN NIEUWE LEVEN BEGINT?

Het is de Pagina Privé in De Telegraaf die vandaag het nieuws naar buiten brengt dat dj Mattie Valk een schitterend penthouse in Rotterdam heeft gekocht voor €640.000. Daarmee heeft Mattie dan wel de hoofdprijs betaald, want het pand stond oorspronkelijk te koop voor ‘slechts’ €570.000. In zijn penthouse hoopt Mattie ruste vinden na wat mag heten een uiterst roerig jaar.


De Qmusic-dj Mattie Valk werd 22 maart 2016 vader van de tweeling Vesper en Bo. Maar enkele weken later kwam hij echter tot de ontdekking dat hij niet de biologische vader was. Het leidde tot een breuk met zijn vriendin. En dit jaar brak hij met radiopartner Wietze de Jager.

Het duo werd afgelopen voorjaar steeds vaker in verband gebracht met een gezamenlijke overstap naar Sky Radio, maar Mattie bedacht zich zonder collega Wietze dat te laten weten. Mattie verlengde zijn contract bij Qmusic terwijl De Jager niet beter wist dat zij naar Sky Radio zouden over stappen. Wietze de Jager noemde Mattie een “bedrieger” en een “matennaaier”.


Na de zomer zal Mattie, zijn nieuwe jaarsalaris is €600.000 en hij bedong een Tesla van een een ton als zakenauto, met een nieuwe sidekick aan de slag geen bij QMusic. En dan zit hij al hoog en breed in zijn nieuwe huis, want Mattie die nu vakantie heeft is druk aan het verhuizen.

Ruimte heeft Mattie genoeg in zijn nieuwe penthouse op de derde en vierde verdieping van het gebouw. Het heeft een woonoppervlakte van 169 m2. En dan is er nog een terras van 82 m2. Op de derde verdieping is de entree, een woon-, werk- en slaapgedeelte. Er zijn twaalf grote ramen met prachtig uitzicht over o.a. de jachthaven en de Erasmusbrug. De oorspronkelijke stalen constructie is met gemetselde muren behouden en er ligt er door de gehele loft een prachtige gietvloer.

Via de stalen trap bereikt Mattie de recent vernieuwde keuken met zit- en eetkamergedeelte. De moderne en luxe keuken beschikt over een werkeiland met inductie kookplaat, grote spoelbak en wijnkoelkast. Ook is er een vaste kastenwand inclusief oven, magnetron, koel-vriescombinatie en vaatwasmachine.

Vanuit het zit- en eetkamergedeelte heeft Mattie middels de glazen schuifpuien toegang tot het royale en luxe L-vormig dakterras van 82 m2 dat is aangelegd door een tuinarchitect. Zo is er een rode watermuur en zijn er meerdere zitterrassen. Een geavanceerd beregeningsysteem maakt dat het onderhoud van dit dakterras voor Mattie niet al te veel werk is.

BINNENKIJKEN bij DJ WIETZE (die zo boos is op zijn maatje Mattie) maar die zijn nieuwe huis in Zwolle CASH betaaldeShare.