BINNENKIJKEN bij DJ WIETZE (die zo boos is op zijn maatje Mattie) maar die zijn nieuwe huis in Zwolle CASH betaalde

0
‘Hoe mijn carrière er nu uitziet? Ik heb werkelijk geen idee. Het interesseert je niet, want anders had je wel anders gehandeld en ook aan mijn belang gedacht’, aldus Wietze de Jager in een open brief aan zijn voormalige Q Music radiopartner Mattie Valk. Die laatste sloot stiekem een deal met Q Music, waardoor De Jager nu zonder werk zit. En of hij het voorvoelde: Wietze is inmiddels kleiner gaan wonen en verruilde zijn optrekje in Amsterdam voor een pandje in Zwolle. Voordeel is wel hij het dankzij de in Amsterdam gemaakte winst zijn Zwols huisje contant kon betalen. Altijd handig een huis zonder hypotheek als je zonder werk zit… EVEN BINNENKIJKEN BIJ WIETZE?

DJ Wietze de Jager kocht in april 2014 voor €400.000, hij ging toch steeds meer verdienen bij Q Music waar hij de ochtendshow deed met zijn toen nog vriend Mattie, een appartement in Amsterdam met zijn ook bij Q werkende vriendin Lieke Veld (foto’s appartement boven). In 2015 trouwden zij en afgelopen januari werd dochter Juul Bettie geboren. Reden om uit de hoofdstad te vertrekken. En ook nog op precies het goede moment want dankzij de almaar stijgende huizenprijzen kreeg hij €635.000 voor het appartement met vijf kamers verdeeld over twee woonlagen.


Nadat de hypotheek van €440.000 was afbetaald resteerde er een leuke winst van €195.000 waarvan Wietze en Lieke een huis in ZWolle (foto’s onder) kochten voor €189.000 en dankzij de Amsterdamse winst dat cash konden afrekenen.

Zijn Zwolse optrekje is iets kleiner dan de woning in Amsterdam, die was 118 vierkante meter, en de tussenwoning die het stel nu heeft gekocht telt 90 vierkante meter. Het aantal slaapkamers daalde ook: van drie naar twee. Had hij in Amsterdam een balkon nu heeft Wietze een tuin met schuur.