Arme Albert: John de Mol laat veelverdiener Verlinde tot eind contract werken voor zijn geld

0

Na het echec vorig jaar van het met veel tam-tam aangekondigde 6Inside moet Albert Verlinde zijn tweejarig contract dat hij vorig jaar John de Mols Talpa sloot en dat nog loopt tot mei 2021 blijven werken voor zijn geld. Zo blijft hij bij shownieuws aanschuiven als showbizzdeskundige en gaat hij vanaf morgen bij Koffietijd iedere werkdag praten over “theater en cultuur en dergelijke”. Een ding doet Verlinde niet meer: praten over zijn eigen liefdesleven…

Albert Verlinde (59) praat hij niet meer over zijn eigen liefdesleven. Volgens De theaterproducent en entertainmentdeskundige is hij in het verleden open genoeg geweest en wil dat nu niet meer. Dat vertelde hij zondag in het NPO Radio 1-programma De Perstribune.


Het verhaal dat Verlinde en ex-man Hoes het weer ‘voorzichtig aan het proberen’ zijn, wil de de theaterproducent dan ook niet bevestigen. “We zijn altijd heel goed bevriend gebleven, altijd maatjes gebleven en dat is het.”

Ondanks dat Albert Verlinde en Onno Hoes in 2014 na 13 jaar ‘uit elkaar’ gingen, wilden ze niet officieel scheiden van elkaar. Waarschijnlijk een wijsbesluit, want het lijkt dat ze weer samen verder gaan nu Albert met zijn Onno een miljoenenappartement gekocht in het Amsterdamse Museumkwartier.


Verlinde was jaren geleden zelf onderdeel van een mediastorm toen zijn ex Onno Hoes, destijds burgemeester van Maastricht, werd gefotografeerd toen hij zoende met een andere man. Hoewel de theaterproducent hem vergaf, strandde het huwelijk bijna een jaar later alsnog.

Verlinde sprak er destijds wel over op televisie, maar houdt geheim hoe het met de liefde tussen hem en Onno is. is gesteld. “Ik heb op een gegeven moment gewoon de keuze gemaakt: ik doe mijn ding en ik heb het buitengewoon naar mijn zin en ik ben zeer gelukkig, maar ik ga er niet meer over zeggen.”

Als entertainmentdeskundige is Verlinde tot einde contrat, mei 2021, nog te zien bij SBS6. Ook schuift hij vanaf maandag 31 augustus wekelijks aan bij het ochtendprogramma Koffietijd om “te praten over theater en cultuur en dergelijke”.

BINNENKIJKEN!  Albert Verlinde koopt samen met ‘ex’ Onno Hoes voor bijna 4 miljoen euro appartement in Amsterdam