BINNENKIJKEN – Ruzie Connie Witteman en Albert bijna opgelost: Verlinde koopt samen met ‘ex’ Onno voor bijna 4 miljoen euro appartement in Amsterdam

0

De ruzie tussen Connie Witteman en Albert Verlinde, waarbij Albert dreigde Connie ‘door het trappenhuis te willen trekken’ van het chique complex in de Amsterdamse PC Hooftstraat waar zij beiden een appartement hebben zal niet al te lang meer duren. Binnen afzienbare tijd verhuist Albert naar een appartement dat hij kocht voor 4 miljoen met ‘ex’ Onno Hoes.

Ondanks dat Albert Verlinde en Onno Hoes in 2014 na 13 jaar ‘uit elkaar’ gingen, wilden ze niet officieel scheiden van elkaar. Waarschijnlijk een wijsbesluit, want het lijkt dat ze weer samen verder gaan nu Albert met zijn Onno een miljoenenappartement heeft gekocht in het Amsterdamse Museumkwartier.


Het appartement dat Albert en Onno,  tegenwoordig de voorman van makelaarsvereniging NVM, kochten ligt in het zogenaamde ‘De Hooch complex en kostte het lieve sommetje van 3.695.000 euro. Volgens de gegevens uit het Kadaster hebben Onno en Albert al ruim 2,3 miljoen aanbetaald op het appartement in het complex ‘De Hoogh’ dat nog in aanbouw is. Ruim is het luxe appartement met 252 vierkante meter woonoppervlak zeker. Er zijn drie slaapkamers en 1 badkamer.

Nu in de verkoop?


De twee lijken in het appartement een herstart als paar te maken. Albert woont nu nog alleen in zijn ook al  luxe appartement van 185m2 dat hij in 2015 kocht voor net geen twee miljoen. De begane grond en de tussenverdieping van het optrekje werd voor 1,1 miljoen euro gekocht door Albert privé. De tuinverdieping door de holding van Verlinde voor 875.000 euro. wat bij elkaar 1.975.000 euro maakt.