Pagina titel ...
woensdag, september 23
BINNENKIJKEN – Albert Verlinde koopt samen met ‘ex’ Onno Hoes voor bijna 4 miljoen euro appartement in Amsterdam

0

Ondanks dat Albert Verlinde en Onno Hoes in 2014 na 13 jaar ‘uit elkaar’ gingen, wilden ze niet officieel scheiden van elkaar. Waarschijnlijk een wijsbesluit, want het lijkt dat ze weer samen verder gaan nu Albert met zijn Onno een miljoenenappartement gekocht in het Amsterdamse Museumkwartier.

Het appartement dat Albert en Onno,  tegenwoordig de voorman van makelaarsvereniging NVM, kochten ligt in het zogenaamde ‘De Hooch complex en kostte het lieve sommetje van 3.695.000 euro. Volgens de gegevens uit het Kadaster, zo weet bekendeburen, hebben Onno en Albert al ruim 2,3 miljoen aanbetaald op het appartement in het complex ‘De Hoogh’ dat nog in aanbouw is. Ruim is het luxe appartement met 252 vierkante meter woonoppervlak zeker. Er zijn drie slaapkamers en 1 badkamer.

(Lees verder na de advertentie)

Nu in de verkoop?

De twee lijken in het appartement een herstart als paar te maken. Albert woont nu nog alleen in zijn ook al  luxe appartement van 185m2 dat hij in 2015 kocht voor net geen twee miljoen. De begane grond en de tussenverdieping van het optrekje werd voor 1,1 miljoen euro gekocht door Albert privé. De tuinverdieping door de holding van Verlinde voor 875.000 euro. wat bij elkaar 1.975.000 euro maakt.

Lees verder na advertentie

Verlinde ligt overigens overhoop met theaterlegende Joop van den Ende die haalde Verlinde binnen bij zijn bedrijf Stage Entertainment waar Verlinde directeur werd. Joop van den Ende vertelde vorige week aan de Volkskrant dat ‘er geen warmte was’ tussen Albert Verlinde en hem en dat de twee helemaal geen contact meer hebben. ‘

Die scheiding is volgens Van den Ende “in de Albert Verlinde-harmonie gegaan”. Wanneer wordt gevraagd wat hij daarmee bedoelt, antwoordt hij: “Iedereen kent Albert Verlinde toch? Albert is een solist, en dat is zijn goed recht. Daar wil ik het graag bij laten”.

Wanneer de interviewer vervolgen vraagt of er sprake is van kilte, stemt Van den Ende in. “Ja, kilte is een mooi woord. Ik denk dat je gelijk hebt: er is geen warmte tussen Albert en mij. Er is ook geen ruzie, maar ik heb geen contact meer met hem. Hij heeft niet de behoefte met mij te praten, en dan dring ik mezelf ook niet op.”

Bij BEAU reageerde Albert maandagavond op de woorden van Van den Ende. Albert vertelde  helemaal niets tegen de man te hebben die hem bij zijn theaterbedrijf Stage binnenhaalde. Hij kan zich dan ook helemaal niet vinden in de uitspraak van Joop dat er geen warmte is tussen de twee. Albert wil zelfs snel een glas wijn met Joop gaan drinken. “Het glas wijn gaan we doen”.

 

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0