BINNENKIJKEN – GERTRUDE Kuyt doet zichzelf na de scheiding van DIRK KUYT villa van 1.6 miljoen cadeau (en houdt nog meer dan 10 miljoen over…)

0
Oké, qua luxe is voor het Gertrude en de kinderen misschien een stapje terug (geen inpandig zwembad, geen voetbalveld en geen Feyenoord-kamer), maar de ex-vouw van voetballer Dirk Kuyt, de man die er met 11- jaar jonger een model vandoor ging, is maar wat blij met haar nieuwe optrekje. Dat is een villa van 1.6 miljoen op een landgoed in Noordwijk. Een villa die zij contant kon betalen, want het prijskaartje dat Kuyt betaalde bij de scheiding was met 13 miljoen niet misselijk.

Dirk Kuyt en Gertrude gingen na een huwelijk van zeventien jaar uit elkaar. Hij en Gertrude waren in gemeenschap van goederen getrouwd. De nu ex-vrouw van Kuyt werd door de scheiding in één klap multimiljonair. Volgens Quote heeft Kuyt in zijn loopbaan namelijk een slordige 26 miljoen euro bij elkaar gevoetbald. Hoeveel daar nu nog van op de bank staat in onduidelijk. Wel kocht het toenmalig echtpaar een huis in Noordwijk dat na de scheiding werd verkocht voor net geen 7 miljoen euro (binnenkijken?). Na de scheiding zou dertien miljoen euro op Gertrude’s bankrekening zijn bijgeschreven. aldus Weekend.


Dirk en Gertrude waren in totaal 22 jaar samen, maar hebben besloten een punt achter hun huwelijk te zetten toen de oud-speler van onder meer Liverpool en Feyenoord verliefd werd op Kate Reinemans (29), die in 2009 als 18-jarige deelnam aan de Miss Overijssel-verkiezing. Inmiddels woont de voetballer samen met het 11 jaar jongere model. Kuyt heeft in Noordwijk voor 1.6 miljoen ook een bosvilla gekocht (binnenkijken?) waar hij nu met zijn Kate woont.

Gertrude betaalde 1.6 miljoen voor haar vrijstaande villa op een landgoed in Noordwijk waar ze nu met de kinderen woont. Voor die 1.6 miljoen krijgt Gertrude 292 vierkante meter woongenot. Die vierkante meters zijn verdeeld over drie woonlagen. Er zijn acht kamers en twee badkamers. De luxe woonkeuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. De keuken en de woonkamer geven toegang tot het zonneterras. Het landhuis optimaal is beveiligd o.a. met camera’s. De villa heeft een inpandige garage met plek voor twee auto’s.


De villa ligt aan de bosrand. Het strand van Noordwijk op acht minuten fietsen.

Share.