Pagina titel ...

Geen vloeren, geen badkamers, geen keuken: Dirk Kuijt koopt gloednieuw opknappertje voor 1.575.000 euro

0
In september 2013 kocht Dirk Kuijt in Noordwijk een villa op een stuk grond van 4400 vierkante meter. De villa liet hij afbreken om zijn droompaleis te laten bouwen. Dat paleisje werd, na de scheiding van Gertrude, verkocht voor 6.650.000 euro, Nu heeft Dirk, inmiddels samen met nieuwe liefde Kate, een nieuw opknappertje gekocht. Hij betaalde 1.575.000 euro voor een villa ‘op het historische Landgoed Sancta Maria in Noordwijk zonder vloeren, zonder badkamers en zonder keuken.

Dirk Kuijt verhuisde na zijn geruchtmakende scheiding van Gertrude naar Oegstgeest, maar de oud-Feyenoorder verhuist eind dit jaar weer terug naar zijn oude woonplaats Noordwijk, waar hij voor 1.575.000 euro een nieuw­bouwvilla kocht. Eind 2019 moest het pand nog een kleine €1,8 miljoen opleveren. Een kleine anderhalf jaar later heeft Kuijt dus iets van die vraagprijs af kunnen krijgen.

Van buiten lijkt de toekomstige villa een kasteel, maar van binnen is het een heus ‘opknappertje’. de toekomstige villa van Dirk Kuijt. Dirk koopt de villa casco; de buitenkant af is, maar binnen is er nog niets. Er zijn geen vloeren, de wanden zijn onafgewerkt, er zijn geen badkamers, geen keuken en geen aangelegde tuin. Kuijt kan de handen dus uit de mouwen steken.

Tot de villa bewoonbaar is, als alles volgens planning verloopt eind dit jaar, woont Dirk met nieuwe liefde Kate voor €3000 per maand in een gehuurd appartement in Oegstgeest. .

155 2160
Op de begane grond is de gemetselde schoorsteen met open haard klaar, maar de open woonkeuken en bijkeuken moeten nog worden gerealiseerd. Op de eerste etage is plaats voor twee badkamers. Er zijn drie slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer dubbele deuren naar een balkon heeft. Op de tweede etage zijn er nog twee slaapkamers en een wasruimte; plek zat voor zijn vier kinderen Noëlle, Roan, Jorden en Aidan om langs te komen.

Deals geselecteerd uit het aanbod van: Vakantiediscounter - Tui - D-Reizen - Corendon - Sunweb - Prijsvrij - Suntip - Stip Reizen & Cruises Share.

Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();