BINNENKIJKEN bij Lucille Werner die €725.000 voor haar huis in Nederhorst den Berg vraagt nu zij naar politiek Den Haag verkast

0
Lucille Werner mag dan nog geen zetel in de Tweede Kamer hebben nu zij tiende staat op de lijst van het CDA bij de komende verkiezingen is het wel bijna zeker dat zij in het parlement komt. Dus heeft Lucille haar huis in Nederhorst den Berg maar vast voor €725.000 in de verkoop gezet. Ze gaat ze niet alleen in Den Haag werken, maar ook wonen.

Zoveel geld haalt toekomstig CDA Tweede Kamerlid Lucille Werner uit haar eigen goede doelen stichting


Lucille ziet haar toekomst in het Haagse met vertrouwen tegemoet, zoals ze recent vertelde. “De ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, neem ik mee naar Den Haag om directer invloed te kunnen uitoefenen op beleid. Zo’n kamerlidmaatschap, daar krijg ik enorm veel energie van. Om eerlijk te zijn voel ik me al kamerlid. Ik ga het hele land door en ik word op scholen en in het bedrijfsleven gevraagd om te komen praten over inclusie voor mensen met een beperking. Kamerlid zijn is anders, maar ik ben geen onbekende in het maatschappelijk veld.”

In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen in maart heeft Lucille haar huis in Nederhorst den Berg, niet ver van Hilversum, te koop heeft gezet voor €725.000. Waarschijnlijk is dat Lucille dichterbij of in Den Haag gaat wonen, want een per keer week van Hilversum naar Den Haag en terug is natuurlijk geen pretje met de files.


Net als Lucille zelf zal zijn is ook haar makelaar lyrisch over haar huis: “Op loopafstand van het centrum van Nederhorst den Berg ligt in een idyllisch hofje dit fijne familiehuis. Het huis heeft een mooie ligging; aan de voorzijde kijkt men vrij weg en aan de achter- zijde kan men genieten van alle privacy.

In 2008/2009 is het perceel herontwikkeld tot een intiem hofje ‘Kasteelhof met acht prachtige statige herenhuizen. De robuuste dakgoten, de flinke schoorstenen en de klokgevels passen in de sfeer van het tegenovergelegen der- tiende-eeuwse Kasteel Nederhorst. Ook vanbinnen is het huis sprookjesachtig met de hoge plafonds, de roedeverdeling in de ramen en de open haard.” De twee-onder-een-kapwoning heeft een woonopper- vlakte van 177 Vierkante meter en telt vier slaapkamers en twee badkamers verdeeld over drie woonlagen. Ook is er een kelder. De achtertuin is 64 Vierkante meter groot en is gelegen op het oosten.

Er is inmiddels al een bod op het huis van Lucille uitgebracht.