BINNENKIJKEN – Wie helpt REINOUT OERLEMANS van zijn ‘bootje’ van € 3.585 miljoen af?

0
Wie de Good Times, het jacht van Reinout Oerlemans, wil kopen moet diep in de buidel tasten, want de tv-magnaat wil maar liefst € 3.585 miljoen voor zijn speeltje. Eerst maar even binnenkijken dan?


Het jacht van Reinout Oerlemans, de Good Times, staat alweer te koop. Een jaar nadat Reineit het jacht kocht is het plezier van het spelevaren er blijkbaar al weer af. Het 31 meter lange jacht is van aluminium en heeft twee Lugger motoren van 425pk. Maar die motoren kunnen natuurlijk ook worden uitgezet om lekker te zeilen.

De Good Times is van Hollands fabikaat en werd gebouw door Van Dam Nordia te Aalsmeer. Aan boord 3 slaapcabines met lek voor 7 man/vrouw en 2 cabines met vier bedden voor de bemanning.


U wilt Reinout van zijn bootje afhelpen? Van der Vliet te Muiden is de verkopende makelaar.

U blijft liever aan wal? De luxueuze villa van de familie Oerlemans in Los Angeles staat ook al een tijdje te koop voor 21 miljoen dollar (18,3 miljoen euro), maar niemand die dat wil betalen voor het droompaleis. Dus is het huis nu ook te huur voor ‘slechts’ 118.000 dollar (106.000 euro) per maand. Liever ook eerst even binnenkijken? Kan hier!