HOERA! TV-VILLA van de PFAFFS, na NEGEN JAAR uiteindelijk verkocht voor 1/3 VRAAGPRIJS

0
De Pfaff-villa, jarenlang het decor voor de realityreeks ‘De Pfaffs’ is na negen jaar te koop te hebben gestaan verkocht. Kleine tegenvaller voor de familie: de villa bracht nog geen derde op van de oorspronkelijke vraagprijs van 2.1 miljoen euro. Even binnenkijken?

Carmen en Jean-Marie Pfaff verlaagden afgelopen februari de vraagprijs van de villa in Brasschaat, die jarenlang het decor vormde voor de docureeks over het bekende gezin, tot 695.000 euro. 2.100.00 Miljoen euro wilde Jean-Marie er negen  jaar geleden nog voor hebben…


Jean-Marie kocht de villa, gebouwd in 1979, toen zijn contract bij FC ­Bayern München afliep en hij definitief terugkeerde uit Duitsland. Hij bouwde er een stuk aan, waardoor het groot genoeg was voor dochters Lyndsey, Kelly en Debby om er met hun echtgenoot te gaan wonen. In 2009 ging de villa in de verkoop voor meer dan 2 miljoen. Maar die prijs bleek (veel) te hoog gegrepen.

Eind 2014 vertelden makelaars dat de villa van de Pfaffs die jarenlang het decor was voor de succesvolle realityserie van de familie dat de ruim een miljoen euro waar het pand voor te koop stond iets te hoog gegrepen was. De makelaars in miljonairsdorp Brasschaat vertelden aan HollywoodHuizen dat €795.000 een meer realistische vraagprijs zou zijn. Die €795.000 was, volgens makelaars, zo ongeveer de prijs die de grond waard is waarop de gedateerde en ook wat verwaarloosde villa staat. Het plaatselijke makelaarsgilde was er destijds dan ook van overtuigd dat als er een koper komt die de villa, waar Jean-Marie en Carmen gelukkige jaren beleefden met hun drie dochters Debby, Kelly en Lindsey en hun aanhang, direct zal laten slopen. Maar ook €795.000 bleek te hoog. De villa zou nu verkocht zijn voor €650.000. Minder dan 1/3 van de oorspronkelijke vraagprijs.


Het optrekje (foto’s onder) waar Jean-Marie en Carmen in 2009 naar verhuisde staat ook te koop en lijkt anno 2018 al even onverkoopbaar. De villa waar het voetbalkoppel nu woont is inmiddels ook 50.000 euro goedkoper geworden. De vraagprijs van de villa op de Grote Heide bedraagt nog ‘slechts’ 845.000 euro

LEES OOK: Thaise ex Peter Jan Rens zoekt Nederlandse koper voor haar huis en Hollandse man voor haar dochter (21)