Pagina titel ...
woensdag, september 23
Thaise ex Peter Jan Rens zoekt Nederlandse koper voor haar huis en Hollandse man voor haar dochter (21)

0
Het huis dat Rens in het noorden van Thailnd liet bouwen
Buiten en binnen werd er gebruik gemaakt van teakhout.
Rens Thaise vrouw Sulleewan (rechts) en haar 22 jarige dochter Mack
Moeder Sulleewan en dochter Mack
Sulleewan zegt al haar bezittingen ten gelde te hebben gemaakt omdat Peter jan zijn afspraken over geld niet nakwam...
Sulleewan en Peter Jan Rens trouwden in 2006 voor Boeddha

Thaise ex Peter Jan Rens zoekt Nederlandse koper voor haar huis en Hollandse man voor haar dochter (21)!

De Thaise ex-vrouw van Peter Jan Rens, Sulluwan (37), zoekt niet alleen een Nederlandse koper voor de voormalige echtelijke woning, maar ook een Nederlandse man voor haar 21-jarige dochter Nack.

Sulleewan, de Thaise ex-vrouw, zit zo in de financiële problemen dat zij het huis dat Meneer Kaktus liet bouwen in Nong Roi van de hand wil doen voor 5 miljoen bath, omgerekend 117.000 euro. Maar nog opvallender is dat de Thaise ook haar 21-jarige dochter Nack ‘in de verkoop’ doet.

(Lees verder na de advertentie)

Sulleewan in een exclusief interview met HollywoodHuizen.nl: “Peter Jan heeft me van de ene op de andere dag laten zitten voor dat meisje Virginia. Hij beloofde voor mij en de kinderen te blijven zorgen, maar ik in die bijna twee jaar dat hij nu weg is nooit meer een cent gezien. Ik heb al mijn bezittingen verkocht. De auto die ik had, de rijstvelden die we bij het huis hadden, de koeien. En dat geld is nu ook op. Alles wat ik heb is nu nog een leeg huis, want de meubeltjes heb ik ook al verkocht. Ik zoek nu een Nederlandse koper, want voor de meeste Thaien is het veel te duur. Wie mij 5 miljoen bath geeft mag het huis hebben.” Zet u mijn telefoonnummer er maar bij.”

Maar Sulleewan wil niet alleen het huis verkopen zo blijkt….

Lees verder na advertentie

“Als het huis verkocht is en ik mijn schulden heb afbetaald dan red ik me wel. Dan ga ik wel weer als masseuse in een salon aan de slag, maar ik maak me zorgen om mijn dochter Nack. Ze is pas 21 jaar en wil dat ze een gelukkig leven krijgt. Voor haar zoek ik een lieve, aardige, Hollandse man die voor haar kan zorgen. Geen man zoals Peter Jan, maar een man die zijn verantwoordelijkheid neemt en niet van de ene naar de andere vrouw vlindert. En Nack is een heel lieve vrouw, die een lieve man echt gelukkig kan maken,” aldus Sulleewan.

Eind september zette Peter Jan Rens de woning in Nong Roi, het noordoosten van Thailand overigens zelf al eens te koop. “Ik verkoop dit huis met pijn in mijn hart,” vertelde Peter Jan aan De Telegraaf. ” Hij vroeg 7 miljoen bath, 165.000 euro, voor het stulpje met een uitzicht over de rijstvelden en de bergen.

De Thaise Sulleewan was not-amused over die verkoopplannen van en liet vervolgens weten dat ze het huis best wilde verkopen, maar Rens geen cent zou krijgen van de opbrengst.

De woning staat namelijk officieel op naam van Sulleewan omdat buitenlanders geen grond mogen bezitten in Thailand. Sulleewan dreigde Rens met advocaten en politie. Haar advocaat had haar namelijk verzekerd dat Rens geen enkel recht had op welk bedrag dan ook bij verkoop van het huis. Die advocaat had haar ook geadviseerd op voorhand een aanklacht bij de politie te deponeren, zodat wanneer Rens zich in Thailand zou laten zien hij direct gearresteerd zou kunnen worden voor bedreiging en afpersing.’

De onwil van Sulleewan om Rens een deel van de opbrengst van het huis te geven schoot in het verkeerde keelgat bij de nieuwe liefde van voormalig Meneer Kaktus, Virginia van Eck (21). Zij stuurde de Thaise een sms waarin zij haar met de dood bedreigde. “Ik steek het huis in de fik en jouw ook. Ik het heb het helemaal met je gehad bitch. Als ik je zie vermoord ik je met mijn eigen handen. Ik kom naar je toe. Ik ben woest op jouw en op alle Thaien. Kijk iedere seconde achter je, want ik zal er zijn om je te vermoorden. Dit is de vrouw van Peter. Bel hem niet meer. Jij bent niet goed wijs. Ik heb zeven mensen die dat huis voor 7 miljoen bath willen kopen.” De Thaise stapte met het gewraakte sms van Virginia andermaal naar de politie om aangifte te doen.

Meneer Kaktus trouwde in 2006 met de Thaise Sulleewan. Hij verliet haar twee jaar geleden om samen te kunnen zijn met de nu 21-jarige Virginia, met wie hij eerder dit jaar dochter Djelisa kreeg.

Noot van de redactie: wilt u in contact treden met Sulleewan mail dan naar hollywoodhuizen@gmail.com.

LEES OOK: Microsoft miljardair Bill Gates koopt ranch van 18 miljoen dollar voor dochter Jennifer

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0