BINNENKIJKEN in het PENTHOUSE van 1.8 miljoen van de nu nog Ajacied HAKIM ZIYECH (25) dat binnenkort wel in de verkoop zal gaan

0
Dat nu nog Ajacied Hakim Ziyech (25) vertrekt uit Amsterdam is bijna zeker, maar Ziyech was in 2016 toen hij een 5-jarig contract tekende bij de Amsterdammers van plan dat contract blijkbaar uit te dienen, want al snel kocht hij voor 1.8 miljoen euro een luxe appartement op de Amsterdamse Zuidas. Dat zal met het nakende vertrek van de speler, nu met Marokko actief op het WK in Rusland, nu wel snel in de verkoop gaan. Even binnenkijken bij Hakim?

Hakim Ziyech maakte in de zomer van 2016 de overstap van FC Twente naar Ajax, kreeg een forse salarisverhoging en investeerde een deel van zijn geld in eigen stekje in Amsterdam. De Marokkaans international legde maar liefst 1,8 miljoen euro neer voor een penthouse in de Amsterdamse Zuidas.


De voetballer kocht een bepaald riant optrekje van 286 vierkante meter met een living van ca. 120 m² met ook nog eens schitterend uitzicht over de hoofdstad. Aan de woonkamer is een beschut balkon met de hele dag zon. De riante woonkeuken heeft een keuken met kookeiland en luxe Gaggenau inbouwapparatuur. Aangrenzend is een tweede terras op het oosten met ochtendzon.

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers. De masterbedroom heeft een inloopkast. De masterbadkamer beschikt over een luxe regendouche, whirlpool, sauna, toilet en dubbele wastafel. De tweede badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel. Door het gehele appartement ligt een fraaie eiken houten visgraat parketvloer.
Op de begane grond is een Health club met zwembad, fitnessruimte en sauna. En ongewenst bezoek moet overdag de receptie passeren en ’s nachts de portier. Voor al dat fijns moet wel bijna duizend euro per maand aan de vereniging van eigenaren worden betaald.


Maar nu Ziyech het al na twee jaar voor gezien houdt bij Ajax zal het appartement wel snel in de verkoop gaan. Waar Ziyech zijn carrière zal voortzetten is nog onduidelijk. AS Roma, Borussia Dortmund en Liverpool zijn de clubs die het meest aan Ziyech gelinkt worden, maar de Portugese krant Correio da Manha brengt Benfica in verband met Hakim Ziyech. Opvallender is dat de krant ook schrijft dat de Ajacied voor een bijzonder lage prijs zou kunnen vertrekken uit Amsterdam. Ziyech zou in zijn Ajax-contract namelijk een vastgestelde afkoopsom van slechts twintig miljoen euro hebben staan.