ZIEN! Verliefde PRINSES AMALIA in Lech op vakantie met haar Duitse vriend Isebrand

0

De Duitse krant BILD heeft foto’s van kroonprinses Amalia samen met haar Duitse vriendje Isebrand op vakantie in het Oostenrijkse Lech gepubliceerd. Op de foto die ze bij het artikel publiceren is te zien dat de twee zich heerlijk samen vermaken in de Oostenrijkse Alpen

Eerder werd Amalia op krukken gefotografeerd in Lech. Aan skiën kwam zij dan ook niet toe. Prinses Amalia zou al meer dan een half jaar samen zijn met Isebrand en de twee werden eind november al in New York gespot toen ze hand in hand over de Brooklyn Bridge liepen. Later zouden ze ook samen op skivakantie in Canada zijn geweest.


volgende de Duitse pers hebben koning Willem-Alexander en Máxima zelfs al kennisgemaakt met de vriend van hun oudste dochter. Het koninklijk paar zou daarvoor in het grootste geheim naar New York zijn gevolgen om hun ‘schoonzoon’ te ontmoeten.

In haar biografie onthulde Prinses Amalia al dat ze vooral op Duitse jongens valt. Die geven op haar een meer ‘galante en betere’ indruk dan haar landgenoten. Die woorden zet ze nu kracht bij, door te bevestigen dat ze aan het daten is met Isebrand Kaldewei.


Isebrand studeert Business Innovation aan de universiteit van Tilburg en zat daarvoor op een christelijke kostschool op Long Island in de staat New York. Amalia en Isebrand gemeen: dat ze e allebei van kunst en zeilen houden.