ZIEN! Dit waren in 2021 de 10 populairste foto’s op Instagram

0

Dit waren in 2021 de 10 populairste foto’s op Instagram Instagram heeft onthuld welke kiekjes het afgelopen jaar het populairst waren. Er staan er aantal opvallende foto’s tussen.

1. Gezinsuitbreiding voor Cristiano Ronaldo


Op de eerste plaats staat een foto van Cristiano Ronaldo en zijn Argentijnse vriendin Georgina Rodríguez. Ze kondigen de uitbreiding van hun gezin aan met een echografie in de hand. Ronaldo, al vader van vier kinderen, schrijft erbij: “Blij om aan te kondigen dat we een tweeling verwachten.” De nummer 1-foto is goed voor meer dan 32 miljoen likes. De voetbalster heeft ruim 382 miljoen volgers.


2. Huwelijk van Ariana Grande


Zangeres Ariana Grande (28) verrast haar fans met foto’s van haar sprookjeshuwelijk met vriend Dalton Gomez (26) bij haar thuis in Montecito, Californië. Slechts twintig vrienden en familieleden waren aanwezig. Goed voor bijna 27 miljoen likes. Grande heeft 285 miljoen volgers.

© Instagram

3. De zwangerschapstest van Kylie Jenner

‘Pregnant’. Na heel wat speculaties kwam Kylie Jenner op Instagram met bewijs op de proppen: ze is zwanger van haar tweede kind. De video kreeg 24,6 miljoen likes. Jenner heeft 294 miljoen volgers.

© Instagram

4. Billie gaat blond

De plotselinge blonde lokken van Billie Eilish waren goed voor 23 miljoen likes. De 20-jarige zangeres heeft 98,5 miljoen volgers.

© Instagram5. Messi gaat naar PSG

Lionel Messi die aankondigt dat hij van club verandert… De foto van de voetballer, waarop hij een shirtje van PSG omhoog houdt, kreeg ruim 22 miljoen likes. Hij heeft 294 miljoen volgers.

© Instagram

Ook in de top tien:

6. Een tweede keer Billie Eilish, ditmaal op de cover van Vogue in een korset.

7. Nog een keer Lionel Messi, nadat hij Argentinië naar een 1-0-overwinning leidde tegen Brazilië.

8. Een derde keer Messi. Opnieuw een kiekje waarop de voetballer aankondigt dat hij zijn geliefde Barcelona na 21 jaar verlaat.

9. De enige foto die de top haalt en níét van een voetballer of superster is: Montana, een professionele zeemeermin uit Oklahoma, plaatste een video op Instagram waarin ze een jonge fan in een aquarium een kus geeft. Goed voor ruim 20 miljoen likes.

10. De verjaardagswensen van Tom Holland, ster uit de meest recente Spider-Man-film, voor zijn vriendin en co-ster Zendaya.