ZIEN! De eerste officiële foto’s van CHARLES en CAMILLA na kroning

0
Buckingham Palace heeft maandagavond de eerste officiële portretten van Charles en Camilla gedeeld na de kroning. De foto’s zijn gemaakt door Hugo Burnand, de Britse fotograaf die in 2005 ook de officiële foto’s van de bruiloft van Charles en Camilla maakte en in 2011 ook van het huwelijk van prins William en diens vrouw Catherine.

Bij een van de foto’s maakt Charles van de gelegenheid gebruik iedereen te bedanken die de afgelopen dagen zijn kroning heeft gevierd. : Wij brengen in het bijzonder hulde aan de talloze mensen die hun tijd en toewijding hebben gegeven om ervoor te zorgen dat de vieringen in Londen, Windsor en daarbuiten zo gelukkig, veilig en plezierig mogelijk waren”, schrijft Charles, ook namens koningin Camilla. “We bedanken iedereen die thuis, bij straatfeesten en lunches of door vrijwilligerswerk te doen aan de vieringen hebben deelgenomen.”


Het afgelopen zaterdag gekroonde koningspaar heeft veel steun en vriendelijkheid gevoeld. Dat noemt Charles “het grootst mogelijke kroningsgeschenk”.