Zie hoe BORIS JOHNSON en 24 jaar jongere vriendin CARRY SYMONDS vieren vakantie in €22000 per week kostende villa op Mustique

0
De nieuwe Britse prime-minister Boris Johnson (55) en vriendin Carrie Symonds (31) toasten op het nieuwe jaar in een €2200 euro per week kostende villa met zes slaapkamers op sterreneiland Mustique. Het paar koos voor het Oceanus-resort op eilandparadijs Mustique om een weekje uit te rusten na de zwaar bevochten verkiezingscampagne van Boris.

Gasten kunnen kiezen uit een van de drie privézwembaden en worden verzorgd door een team van medewerkers, waaronder een butler, huishoudster en een privékok.


Alle master suites, zoals die n Boris en zijn Carry, kijken uit op de oceaan en bieden romantische zonsondergangavonden. Of zoals de brochure het zegt: “een master suite biedt de perfecte balans tussen binnen- en buitenruimtes.

Deze villa van het paar ligt harmonieus op een heuvel met uitzicht op Britannia Bay, die perfecte passaatwinden biedt en een panoramisch uitzicht biedt op het omliggende Caribische gebied en het weelderige landschap van het eiland.
Het eiland Mustique is ook de favoriete vakantiestek van prins Wiliam en zijn Kate, zangers Mick Jagger, Bryan Adam en Harry Styless, en de modeontwerper Tommy Hilfiger.


De Oceanus waar Boris en Carry verblijven is eigendom van de Mustique Company, die wordt bestuurd door de bewoners van het eiland.

het liefdesleven van Boris Johnson, die met zijn 24-jarige vriendin Carry intrek heeft genomen in DowningStreet 10, mag opmerkelijk heten. Johnson kwam vorig jaar nog in opspraak toen buren afgelopen week meldden dat hij en zijn jonge vriendin Carry een enorme ruzie hadden in haar flatje. “Rot op uit mijn huis”, had ze geschreeuwd nadat hij kennelijk wijn over haar bank had gegooid. Ook hoorden omwonenden gesmijt met servies. Buren belden de politie omdat ze dachten dat Johnson zijn vriendin iets aan zou doen.

Johnson is overigens nog altijd officieel getrouwd met Marina Wheeler. Ze kondigden wel vorig jaar de scheiding aan. De twee waren 25 jaar getrouwd, maar Boris zou iets te veel scheve schaatsen hebben gereden. De twee leefden bij de aankondiging van de breuk dan ook al maanden gescheiden na ‘nieuw overspel’ van vrouwengek Boris. “Mijn moeder zal hem nooit terugnemen”, zo citeerde het dagblad The Sun de 25-jarige dochter van het echtpaar.

The Sun wist ook te melden dat Marina Wheeler Boris Johnson al twee keer eerder zou hebben verlaten. Voor het eerst in 2004, nadat hij een vier jaar lange affaire met schrijfster Petronella Wyatt had gehad. Voor een tweede keer in 2010 toen werd geschreven dat Johnson een buitenechtelijk kind zou hebben bij kunstconsulente Helen Macintyre. Het maakt dat biografe Sonia Purnell zegt: ‘Hij heeft wat het Britse broodbeleg Marmite ook heeft: het is tegelijk lekker en vies.