Zelfs na duiveluitdrijving wil niemand zelfmoordhuis Olivia Newton-John kopen

0
Zelfs na een duiveluitdrijving wil niemand het zelfmoordhuis van Olivia Newton-John kopen. Reden voor de Xanadu-zangeres de vraagprijs voor haar zomerpaleisje fors te verlagen.

Twee jaar geleden leek de verkoop van het zomerhuis van Olivia Newton-John (65) een fluitje van een cent. Al snel meldde zich tv-presentatrice Rosie O’Donnell om een bod uit te brengen op het stulpje van de Xanadu-zangeres, maar zij haakte af nadat de aannemer die het huis verbouwd had zelfmoord pleegde in het huis in Jupiter, Florida. Ondanks een duiveluitdrijving die Olivia Newton-John liet uitvoeren worden kopers nog altijd afgeschrikt door de gruwelijke zelfmoord die in het huis werd gepleegd. Ten einde raad heeft Newton-John nu de vraagprijs met 600.000 dollar verlaagd…


Als Olivia Newton-John haar zomerpaleisje in het voorjaar van 2013 in de verkoop zet is er al snel een koper in de persoon van tv-presentatrice Rosie O’Donnell. Er wordt zelfs een voorlopig koopcontract getekend tussen de partijen. Maar O’Donnell haakt af nadat aannemer Christopher Pariseleti in augustus zelfmoord pleegt in het huis dat hij voor twee miljoen dollar gerenoveerd had nadat Olivia het in 2009 had gekocht voor $4,1 miljoen.

Aannemer Pariseleti zou zich van het leven beroofd hebben nadat Olivia Newton-John hem een lening geweigerd had om zijn bouwbedrijf overeind te houden. Uit wraak maakte hij vervolgens een eind aan zijn leven in haar huis.


Nadat Rosie O’Donnell na de zelfmoord van de aannemer was afgehaakt als koper liet Olivia Newton-John een
katholieke priester een duiveluitdrijving uitvoeren. Een reinigingsritueel gedaan om kopers duidelijk te maken dat het huis vrij zou zijn van geesten en spoken. Maar het mocht niet baten.

Anderhalf jaar na de zelfmoord heeft zich nog altijd geen koper gemeld. Ze worden, zo weten lokale makelaars, afgeschrikt door het zelfmoordverhaal. Reden voor Olivia Newton-John de vraagprijs met 600.000 dollar te verlagen van $6.2 naar $5.6 miljoen dollar.

Het huis, met een vloeroppervlak van ruim 500 vierkante meter, telt 4 slaap en 4 badkamers. Het ligt aan de oever van de Indian River, heeft een eigen aanlegplaats voor een boot waarmee je binnen een paar minuten op het strand van Juno Beach en de Atlantische Oceaan bent.

De buitenkant van het huis is geschilderd pastel geel en binnen is het vooral wit dat de boventoon voert. De woonkamer heeft een gewelfd plafond, een muur van glas en Franse deuren naar het terras. Via de aangrenzende eetkamer kom je in de keuken waar bar en kasten gemaakt zijn van drijfhout. De grootste slaapkamer op de eerste verdieping heeft een balkon dat uitzicht biedt over de rivier.

Newton-John, viervoudig Grammy-winnaar, dankt haar bekendheid aan de film Grease, waarin ze de hoofdrol van Sandy vervulde naast John Travolta en haar nummer 1-hit Xanadu, de titelsong van de gelijknamige film waarin ze samen met onder anderen Gene Kelly en Michael Beck speelde.