Zanger NIELSON verklaart op podium liefde aan zijn vrouw Hanna en en duikt naar afloop bed in met fan (22)

0

Het concert dat zanger Nielson afgelopen zaterdag gaf in Muziekgebouw Eindhoven krijgt een pikant staartje. Smolten zijn fans toen Nielson op het podium de liefde aan zijn vrouw Hanna, met wie hij sinds 2016 getrouwd is, verklaarde na afloop haalde hij een fan van 22 jaar over om naar zijn hotelkamer te komen om ‘gewoon tegen jouw billen in slaap’ te willen vallen’. Wat Nielson waarschijnlijk niet verwachtte was dat de fan hun samenzijn op foto en video vastlegde.

Yvonne Coldeweijer komt met het nieuws dat de 32-jarige zanger Nielson zijn vrouw Hanna niet zo trouw is als zij mogelijk denkt. “Nielson. Van jou had ik dit niet verwacht”, schrijft Coldeweijer voor ze vertelt hoe de sinds 2016 met Hanna getrouwde zanger een 22-jarige vrouwelijke fan naar zijn hotelkamer in het Eindhovense Pullman-hotel weet te lokken.


“Nielson trad zaterdagavond op in Eindhoven en zocht wat gezelschap voor in zijn hotelkamer. Hij vroeg een fan om langs te komen.” Die blijkt niet direct enthousiast. “Hahahaha lieve schat is uur rijden,” reageert ze aanvankelijk. Nielson: “Nou en.” Zij: “Hahaha. Ben je in de feeststemming? Want oeh, dan moet ik uitkijken.” Nielson: Exact.”

Als Nielson aangeeft ‘gewoon tegen jouw billen in slaap’ te willen vallen, gaat de 22-jarige overstag. Dat ze Nielsons hotelkamer is geweest bewijst ze door een foto en een filmpje van een slapende Nielson te maken. Bewijsmateriaal dat zij aan Coldeweijer stuurt. Een dag later, zondag 18 december, smeekt Nielsons R. om de hele chatgeschiedenis met hem te verwijderen te verwijderen. Daar zou hij zich ‘heel comfortabel’ bij voelen.


Uit een spraakberichtje blijkt dat fan R. na haar avontuur op de hotelkamer overstuur is. “Ja die is helemaal verliefd natuurlijk. Jezus wat een slecht idee was dit, Niels”, concludeert Yvonne Coldewijer.

LEES OOK: ‘NIELSON heeft open relatie, maar alleen zijn vrouw weet dat niet’ (zanger nodigde eerder fans op zijn hotelkamer uit)