‘NIELSON heeft open relatie, maar alleen zijn vrouw weet dat niet’ (zanger nodigde eerder fans op zijn hotelkamer uit)

0

Nielson heeft open relatie, maar dat weet alleen zijn vrouw Hanna niet. De zanger nodigt ‘veel vaker’ vrouwelijke fans na een optreden uit voor een gezellig samenzijn op zijn hotelkamer. Maandag werd bekend dat een 22-jarige fan die hij ’s nachts had uitgenodigd op zijn hotelkamer foto’s en filmpjes van hem heeft. Vandaag blijkt dat Nielson dat vaker doet.

Yvonne Coldeweijer schrijft: “Hij heeft een open relatie, maar dat mag zijn vrouw niet weten.” Coldeweijer publiceerde maandag de foto’s en filmpjes die een 22-jarige fan, door Nielson uitgenodigd op zijn kamer, van hem maakte. Ook publiceerde chatgesprekken en spraakberichtjes tussen de twee.


volgens Coldeweijer was dit geen incident. “Okay. Nielson doet dit veel vaker. 😂 Check de volgende stories”, schrijft ze. Ze laat een chatgesprek zien waarin Nielson een andere dame uitnodigt om naar zijn hotel te komen. “Deze dame was geen fan, maar gewoon in contact gekomen met hem via TikTok. Hij stuurde haar daarna een tijdje e-mails, waarin hij zei dat hij over haar droomde etc. Tot deze bewuste avond.”

Nielson nodigt de vrouw uit om naar het Huys van Leyden-hotel in Leiden te komen, maar de vrouw haakt af. “Hahahaha lief. Maar kan ik echt niet maken tegenover je vrouw.” Nielson daarop: “Ik heb je uitgelegd in onze mails hoe dat voor mij zit, maar ik kan inderdaad niet bepalen hoe jij daar in staat.”


Yvonne Coldeweijer: “Ik heb deze mails gelezen (die zal ik niet posten want dat vind ik zielig voor zijn vrouw) en dit is mijn conclusie:
Nielson vindt zelf dat hij een open relatie heeft, maar zijn vrouw mag het alleen niet weten.”

LEES OOK: Zanger NIELSON verklaart op podium liefde aan zijn vrouw Hanna en en duikt naar afloop bed in met fan (22)