Zanger Bruno Mars koopt voor $ 6.500.000 huis om kleurenblind van te worden

0
Zanger Bruno Mars heeft voor $ 6.500.000 in Los Angeles een huis gekocht met een interieur om kleurenblind van te worden


Zanger en tweevoudig Grammy Award-winnaar Bruno Mars heeft een huis in Los Angeles gekocht met een op zijn zachts gezegd excentrieke inrichting, waaronder juweelkleurige meubels, behang met ingewikkelde motieven en dito tapijten.

Bruno Mars heeft voor $ 6.500.000 dollar een landgoed in het door celebraties zo gewilde Fryman Canyon, onderdeel van Studio City, de wijk in Los Angeles die haar naam dankt aan de aldaar gevestigde CBS-studio, gekocht. Het landgoed dat de zanger kocht is 20.000 vierkante meter groot en ligt in het (particulier) beveiligde deel van de wijk, waar ook o.a. George Clooney en Teri Hatcher een stulpje hebben.


Het huis zelf heeft 900 vierkante meter leefruimte en beschikt over een woonkamer met bar, zeven slaapkamers, acht badkamers en o.a een wijnkelder. De ruime master bedroom heeft naast een open haard, twee inloopkasten en aan aanpalende badkamer met stoomcabine en een sauna. De garage biedt plaats aan maar liefst zes auto’s.

Het huis beschikt over een aparte gastenvleugel met vier slaap en badkamers. Ook is er een ‘kindervleugel’ met nog eens twee slaapkamers. Buiten is ook aan kinderen gedacht, want er is naast een ‘gewoon’ zwembad ook een kinderbad. Naast de twee zwembaden op het terrein een buitenkeuken, een barbecue-hoek, een speeltuin voor de kinderen, en een cabana met stenen open haard en ingebouwde kachels.


Het landgoed werd in juli 2013 voor $ 5.700.000 gekocht door Elvira Kudryashovade, de dochter van de steenrijke oligarch Viktor Khrapunov uit Kazachstan. De jonge eigenaresse verbouwde het en richtte het in naar eigen smaak. En dat betekende felle kleuren en meubilair dat niet bij ieder een in de smaak zal vallen. Zeven maanden later was ze uitgekeken op haar nieuw verworven bezit en zette het in de verkoop voor $ 7.787.000. Een vrij optimistische vraagprijs zo bleek, want Bruno Mars betaalde ‘slechts’ $ 6.500.000.