Woedende familie Hans Breukhoven gooit plantjes en rozen die ex Connie Witteman rond zijn graf zette op de stort

0

De groene zee van planten en de vier rode rozen die Connie Witteman op de sterfdag van haar ex-man Hans Breukhoven op zijn graf op de begraafplaats in Heemstede plantte zijn door de woedende familie van Hans Breukhoven al de dag na Connie’s actie weer verwijderd.

De groene planten en de vier rode rozen die Connie Witteman vorige week op het graf van haar ex-man Hans Breukhoven op de begraafplaats in Heemstede plantte zijn verdwenen, zo schrijft Story. Het weekblad ging daags na Connie’s actie poolshoogte nemen en constateerde dat de door de door Connie en zoon Marvin geplante zee van plantjes en de vier rode rozen in een prullenbak waren beland.


Hans’ familie toog volgens de medewerker van de begraafplaats direct nadat Connie’s actie bekend werd naar het graf om alle nieuwe beplantingen weg te halen! ‘Het graf ligt er nu weer bij zoals het was. Nu zie je ook weer de duim, het bekende logo van de Free Record Shop. Die kon je door de beplanting niet meer zien.’

Die medewerker van de begraafplaats zegt tegen het weekblad dat Hans familie het gepronk van Connie bij het graf van Hans, waarbij ze ’toevallig’ gefotografeerd werd en ook vertelde hoe het haar stoorde dat het graf van Hans er, volgens haar, onverzorgd bij lag, meer dan zat zijn.


Connie plantte met haar jongste zoon Marvin buxusplantjes om het graf om het, volgens haar, op te fleuren.
Juist met Connie en Marvin wilde Hans Breukhoven voor zijn overlijden niets meer te maken hebben. Ze waren ook niet aanwezig op zijn uitvaart. Volgens Story leek het Connie niet te deren dat ze met haar actie de nabestaanden met wie wijlen Hans Breukhoven nog wél een goede band had schoffeerde.

Een bij de familie betrokken ingewijde beklaagt zich in het weekblad over de actie van Connie met: ‘Wat dacht mevrouw Witteman? Ik pak weer even de aandacht met een volkomen geregisseerd bezoek aan het graf van Hans? Als je écht zo begaan bent met het graf van Hans, dan doe je dat zónder camera’s erbij. Kennelijk wilde ze per se dat de buitenwereld dit kon zien. Vreselijk, er werd gepronkt boven de overblijfselen van Hans. Het lijkt of alles in het leven van Connie om Connie draait! Laat die arme Hans toch met rust.’

Volgens de medewerker van de begraafplaats wás het graf ook helemaal niet onverzorgd. ‘Zijn zoon (Edwin, red) heeft met de begraafplaats een regeling dat het graf wordt onderhouden. Alle graven liggen er in de winter wat kaler bij. Dat is ook logisch, want in de winter groeit er nu eenmaal weinig.’

Witteman en Breukhoven gingen in 2009 na een huwelijk van 22 jaar uit elkaar, omdat Breukhoven er een minnares op nahield. Nadat Witteman erachter was gekomen, hebben ze het nog een aantal keer geprobeerd. Uiteindelijk heeft Witteman de relatie beëindigd toen haar jongste zoon volwassen was.

Een jaar geleden zei Connie Witteman als zij één ding zou kunnen overdoen ze nooit gescheiden was van Free Record Shop-magnaat Hans Breukhoven. In de podcast 30 Minuten Rauw vertelde Connie aan Ruud de Wild dat ze met de relatie had moeten doorgaan alsof ze “achterlijk” was.“Ik had natuurlijk een geweldig huwelijk”, zei de 68-jarige zakenvrouw. “Het was een geweldige man, geweldige vader en eigenlijk achteraf – nu, op deze leeftijd – vraag ik me af: had ik het allemaal (dat Breukhoven vreemdging, red.) wel willen weten?”

Witteman benadrukt dat zij en Breukhoven 22 fijne jaren hebben gehad en blij is dat ze samen hun kinderen alle mogelijkheden hebben kunnen geven. “Ik vind het ook geen weggegooide jaren. Ik hou in mijn hart nog steeds van Hans.”