WILLEN WE DIT WETEN? Bachelorette-winnaar Joey: ‘Ik heb Gaby alle hoeken laten zien!’

0

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

Joey van Herle, winnaar van De Bachelorette en veroveraar van Gaby Blaaser’s hart, heeft onthuld dat hij tijdens de opnames seks heeft gehad met de bachelorette. En niet zomaar seks, want Joey vertelt in een podcast dat hij Gaby alle hoeken van de slaapkamer heeft laten zien.

Zo vraagt Kiki in haar podcast vrijwel direct aan Joey wat er ‘achter het gordijn’ gebeurde tijdens zijn date met Gaby. “Ik denk dat ik namens heel Nederland spreek, wij willen natuurlijk wel even weten: WTF gebeurde er achter dat gordijn? […] Joey, kom op, jullie hebben wel gewoon seks gehad die avond toch?” Waarop de Limburger volmondig ja zegt. “Wij hebben daar wel gewoon seks gehad, ja.” Over die stomende nacht praat hij vervolgens openhartig. Voor de liefhebber: de pikante details zijn in onderstaande video te horen.


Of Gaby en Joey na de opnames van De Bachelorette nog altijd gevoelens voor elkaar hebben zien we komende week. In de twaalfde reünie-aflevering komen alle vrijgezelle mannen nog een keer terug om hun avontuur met elkaar én Gaby te bespreken.

Bachelorette Gaby zegt met veel plezier en dankbaarheid terug te kijken op het programma. “Ik heb er zoveel van geleerd, maar het belangrijkste dat ik heb geleerd is dat wat mensen ook vinden ik er gewoon mag zijn. Ik ben er een zekerder en mooier mens door geworden.” () “Natuurlijk vond ik dat wel spannend. Ik ben gewend om een rol te spelen en ik kies zelf wat ik wel en niet deel op Instagram, maar ik hou ervan om in het diepe te springen. Ik wilde graag dat mensen mij beter leerde kennen en een andere – minder oppervlakkige – kant zouden zien.”


Gaby sluit dan ook niet uit dat ze in de toekomst weer camera’s toelaat in haar persoonlijke leven. “Mijn uiteindelijke droom is om te presenteren, maar het hele reality-gebeuren is me wel goed bevallen. Wie weet hoe dat zich verder ontwikkelt in de toekomst.”

Share.