WIE IS DE VADER? Urk!-realityster Mathilde (24) single én zwanger

0

WIE IS DE VADER? Op Urk is Mathilde Keuter het gesprek van de dag. De vrijgezelle tweelingzus uit de SBS6-realityserie Urk! is namelijk zwanger. Dat leidt in het praatgrage vissersdorp tot speculaties over de vader van de ongeboren baby.

“Het is voor iedereen een heel grote verrassing. Voor mij al helemaal, want het lag niet op mijn route om zwanger te worden. Wat er is, dat zit er. Daar kom je niet vanaf. Niet dat ik het zou willen, laat dat duidelijk zijn. Het is namelijk van harte welkom. Vorige week heb ik de eerste echo gehad. Het was heel indrukwekkend om het hartje te horen kloppen,” vertelt Mathilde aan weekblad Privé.


Het kindje is, zoals in Urk rondgaat, niet verwekt na een onenightstand, maar Mathilde bevestigt dat zij geen relatie heeft met de vader. Het is allemaal nogal ingewikkeld. Via een datingsite ben ik begin vorig jaar met een leuke jongen in contact gekomen. Toen is het contact verwaterd, maar eind 2021 stuurde hij weer een berichtje en hebben we afgesproken. De drank vloeide rijkelijk, waardoor we in bed belandden.”

“De vonk moet nog overspringen. Dat kan ook nog niet in die korte tijd dat we met elkaar omgaan. We spreken elkaar nu dagelijks. Hij is erg leuk en we hebben het fijn. Het zou geweldig zijn als we een gezin kunnen stichten. Omdat we nog niet weten hoe het gaat lopen, heb ik afgesproken zijn naam niet te noemen. Hij is immers geen bekend gezicht, dus ik wil hem alle aandacht die loskomt, besparen.”


Volgens Mathilde was het bepaald niet de bedoeling dat zij zwanger werd. “Dat was niet echt de bedoeling. Ik heb het eerst aan mijn moeder verteld, die viel bijna flauw. Maar inmiddels is ze eraan gewend. En we gaan er het beste van maken. Ik zal mijn kindje met alle liefde opvoeden.”

Haar hele verhaal vertelt Mathilde deze week in weekblad Privé.