Weinig subtiele wraak – Bridget Maasland: ‘Andre Hazes liet tattoo Monique uit zijn nek weglaseren toen wij samen waren’

0

Bridget Maasland nam vanavond weinig subtiel wraak voor het feit dat André Hazes van plan is de tattoo op zijn arm van een brug (Bridge(t)) te laten verwijderen. Die liet hij zetten toen hij voor 99 dagen samen was met Bridget. Bridget onthulde dat André in die 99 dagen de tattoo Monique uit zijn nek had laten verwijderen.

Als het in RTL Boulevard gaat over André Hazes nieuwe SBS-programma, Getekend voor het leven, ziet Bridget haar kans schoon om te onthullen dat André een tattoo heeft laten weghalen in de 99 dagen die hij met Bridget een affaire had. “Soms wil je het ook weg hebben en later weer terugzetten”, zei de presentatrice.  “Ik weet niet of jullie het mee hebben gekregen, maar eerder dit jaar ging ik een beetje met André Hazes om. Hij had in zijn nek ook iets staan wat hij toentertijd weg heeft laten halen.”


De tekst wordt in beeld begeleidt door een foto van Hazes met in zijn nek de getatoeëerde naam Monique, de naam van de moeder van Hazes zoontje Dre en de vrouw met wie André al enkele dagen na de breuk met Bridget opnieuw een relatie kreeg. Bridget noemde de naam van haar liefdesrivale overigens niet, maar zei wel: “En het is nu nog steeds weg, als we de foto’s van de afgelopen vakantie zien.”

Bridget vergat te vertellen dat André Hazes afgelopen maart opnieuw Moniques naam op zijn lichaam heeft laten tatoeëren. Op Instagram deelde Monique een video waarin de nieuwe tatoeage van André wordt onthuld. Daarin is te zien dat André de naam van Monique aan de zijkant van zijn hals heeft laten zetten.


Bridget had het ook niet over de tattoo die hij voor haar heeft laten zetten en die hij nu wil laten verwijderen, zoals hij recent aan Shownieuws onthulde toen hem werd gevraagd “Heb je tattoos die je weg wil halen?” Het antwoord van Hazes? “Het is geen geheim dat ik een tijd teveel dronk”, reageert de zanger. “Toen heb ik ook weleens wat laten zetten op mijn armen en duidelijk in het zicht. Ik heb in het afgelopen jaar ook een rebelse tijd gehad dat ik dacht: ‘Het kan me eigenlijk niet zoveel schelen’. En daar heb ik nu gewoon spijt van. Het is ook helemaal niet zo mooi gezet, dus ik wil het gewoon weghebben”, sluit hij het onderwerp af.

Eind november 2019 plaatste André op Instagram een video waarin hij een tattoo liet zetten van de skyline van New York net boven zijn pols . Die tattoo had een bijzondere betekenis. Wat je ziet is een brug. En wat is brug in het Engels? Juist: Bridge(t)! De inmiddels ex van André, Bridget  Maasland, reageerde met een ‘hartje’ onder het kiekje van zijn nieuwe aanwinst.