WAYLON geeft vreemdgaan toe: ‘Ik ben een lul! Het spijt me Biebs.❤️’

0

(Beeld: Instagram)

Waylon geeft toe dat hij tijdens de zwangerschap van zijn vriendin Bibi Breijman is vreemdgegaan. “Ik ben een lul! Het spijt me Biebs. ❤️”. Volgens de zanger moet hij hulp gaan zoeken voor de demonen in zijn hoofd.” Vraag is alleen of Bibi hem zal vergeven.


Waylons vriendin Bibi Breijman, recentelijk bevallen van hun tweede kindje, kreeg van haar vriendin Yvonne Coldeweijer te horen dat de vader van haar twee kinderen haar belazerde met een andere vrouw nadat Bibi Coldeweijer vroeg of zij wist wat er waar was van de verhalen die op internet de ronde deden over Waylon en andere dames. Coldeweijer: “Ik durf wel met honderd procent zekerheid te bevestigen dat hij vreemdgaat. Dat heb ik ook aan Bibi verteld en die is me toch een partij sterk. Oerdrift voelt zij op dit moment.”

“Ik ga niet zeggen nu dat Bibi weggaat bij Waylon. Ik denk het wel, maar we gaan het meemaken. Laat het eerst maar even heel rustig op haar inwerken, want het meisje is helemaal in shock. De liefde van haar leven blijkt gewoon een vieze cheater te zijn.”


Waylon baalt dat nieuws nu op straat ligt. “Ik kan nu niks zeggen waardoor dit lichter wordt voor Bibi. Het enige wat ik kan zeggen tegen mezelf is dat ik hulp moet zoeken voor de demonen in mijn hoofd. Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft.”

Hij vervolgt met : “Ik wil een betere vader zijn dan dat ik een vriend ben geweest. Ik hou het allermeeste van mijn gezin en juist dat heb ik verkloot. Het enige wat Bibi nu verdiende is om in alle rust te kunnen genieten van haar kraamtijd, en zelfs dat heb ik haar afgenomen. Ik ben een lul! Het spijt me Biebs. ❤️”

Dat het vreemdgaan van de zanger bekend werd heeft hij aan zichzelf te danken. Hij liet online bewijs achter van zijn vreemdgaan. De minnares in kwestie, Jadey Lois, heeft die online gesprekken verstuurd naar zowel Yvonne Coldeweijer als Juice Channel.

Waylon en Bibi verwelkomden eind vorige maand hun tweede kind, zoon Chester. Dochter Teddy werd in november 2018 geboren. Uit een eerdere relatie heeft Waylon nog een zoon.

Waylon wordt vanavond verwacht op het Kampvuurconcert in Baarn en staat morgen in de line-up van het Friese festival Herema Park Live. Of die optredens doorgaan is nog niet bekend.LEES OOK: YVONNE COLDEWIJER vertelt beste vriendin BIBI: ‘Je man WAYLON gaat vreemd (ik denk dat ze hem verlaat)’